Προς το περιεχόμενο

τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ??

vayias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά αγοράζω τώρα επεξεργαστή E8200 ,motherboard gigabyte p35-ds3l , 2 ddr2 per 1 gb,έχω 1 sata disk 120 gb, έχω 1 dvd/rw ,έχω nvidia 6200 turbocache 256 mb και δεν ξέρω τι τροφοδοτικό να αγοράσω.εννοώ πόσα watt. έχω ένα με 300 αλλά μου έχουν πει οτι δεν είναι αρκετά.

please help.

cheers:-)

Δημοσ.
με ένα 550αρι Corsair θα είσαι ok :-)

Φαντάζομαι αυτό το προτείνεις λαμβάνοντας υπόψη μελλοντική αναβάθμιση της κάρτας γραφικών με ένα σχετικά ισχυρό μοντέλο. Σωστά;

Γιατί με την παρούσα σύνθεση κι ένα καλό 400άρι θα ήταν αρκετά άνετο. :)

Δημοσ.

στο μεταξύ έτρεξα πριν λίγο ενα calculator που γραφεις τι έχει το pc και σου υπολογίζει τα watt που θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό σου , και μου έβγαλε 320 :S:S:S

βλακεία θα'ναι.

Τώρα κάτι άλλο guys.όλα τα τροφοδοτικά ταιριάζουν σε όλες τισ θήκες ??

• Super Moderators
Δημοσ.

hm antonl όχι δεν πρόσεξα την κάρτα γραφικών...καλύπτεται και με το 450αρι Corsair, αλλά αν σκοπεύει να πάρει καινούρια καλύτερα το 550αρι...

ναι τα μικρά (κάτω από 850w) ταιριάζουν σε όλα τα cases...

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά .\!!!

τελευταίο αίτημα. υπάρχει πουθενά στο site κανένας οδηγός συναρμολόγησης pc?? δηλαδή πως θα μπεί το motherboard, που θα ενωθούν τα διάφορα σύρματα κλπ κλπ . ευχαριστώ

Δημοσ.
στο μεταξύ έτρεξα πριν λίγο ενα calculator που γραφεις τι έχει το pc και σου υπολογίζει τα watt που θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό σου , και μου έβγαλε 320 :S:S:S

βλακεία θα'ναι.

Όχι δεν στα έβγαλε λάθος ... ;) Και με ένα Heroichi Windmill Pro 385W θα ήσουν μια χαρά, αφού το σύστημα με o/ced επεξεργαστή στα 3.6GHz και o/ced VGA δεν καίει πάνω από 260W ακόμα και σε μέγιστο θεωρητικό load ;) To 550W Corsair που σου λέει ο Thresh είναι καταπληκτικό, μιας και τα Corsair είναι Seasonic re-branded ;)

Γενικότερα καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι το psu είναι η πηγή ζωής του συστήματός μας, και για το λόγο αυτό πρέπει η αγορά του να αποτελεί ταυτόχρονα και επένδυση για το μέλλον, καθώς πού ξέρεις ? Μπορεί σε ένα μήνα να κερδίσεις το τζόκερ και να βάλεις πάνω 2 χ 9800GX2 σε SLi ... και πάλι θα τις σηκώσει :-) Πιστεύω να καταλαβαίνεις ε ? :-)

Ακόμα και στα 4GHz να ανέβαζες τον 8200, έχοντας 2 χ 4850 σε CF, ή 2 χ 9800GTX σε SLi σε βγάζει οριακά ;)

Όσο για τον οδηγό κοίτα αυτόν ... Τον είχα βρει παλιότερα κάπου αλλού (μπορεί να ήταν και 3 χρόνια) όταν ακόμα πειραματιζόμουν για το πως να στήσω ένα pc :-) Δεν είναι τπτ το τρομερό, απλά θέλει αρκετή προσοχή ... Α, και προσοχή στο στατικό ηλεκτρισμό, πριν κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ακούμπα ένα καλοριφέρ ;)

Δημοσ.
Όχι δεν στα έβγαλε λάθος ... ;) Και με ένα Heroichi Windmill Pro 385W θα ήσουν μια χαρά, αφού το σύστημα με o/ced επεξεργαστή στα 3.6GHz και o/ced VGA δεν καίει πάνω από 260W ακόμα και σε μέγιστο θεωρητικό load ;) To 550W Corsair που σου λέει ο Thresh είναι καταπληκτικό, μιας και τα Corsair είναι Seasonic re-branded ;)

Γενικότερα καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι το psu είναι η πηγή ζωής του συστήματός μας, και για το λόγο αυτό πρέπει η αγορά του να αποτελεί ταυτόχρονα και επένδυση για το μέλλον, καθώς πού ξέρεις ? Μπορεί σε ένα μήνα να κερδίσεις το τζόκερ και να βάλεις πάνω 2 χ 9800GX2 σε SLi ... και πάλι θα τις σηκώσει :-) Πιστεύω να καταλαβαίνεις ε ? :-)

Ακόμα και στα 4GHz να ανέβαζες τον 8200, έχοντας 2 χ 4850 σε CF, ή 2 χ 9800GTX σε SLi σε βγάζει οριακά ;)

Όσο για τον οδηγό κοίτα αυτόν ... Τον είχα βρει παλιότερα κάπου αλλού (μπορεί να ήταν και 3 χρόνια) όταν ακόμα πειραματιζόμουν για το πως να στήσω ένα pc :-) Δεν είναι τπτ το τρομερό, απλά θέλει αρκετή προσοχή ... Α, και προσοχή στο στατικό ηλεκτρισμό, πριν κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ακούμπα ένα καλοριφέρ ;)

Ναι σε πιάνω. ευχαριστώ φίλε.:-D:-D:-D

φοβερό το tip με το καλοριφέρ. Να'σαι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...