giso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Είναι δυνατή η χρήση ενός κοινού swap partition για περισσότερες του ενός εγκαταστάσεις διαφορετικών Linux distributions; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Βεβαια! Το εχω κανει παμπολες φορες. Απλως κατα την εγκατασταση της 2ης ή 3ης διανομης δηλωνεις να χρησιμοποιηθει για swap χωρος αυτός που εχει δημιουργηθει απο την 1η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο swap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsmith6 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Και εγώ το έχω κάνει και δούλεψε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Me too!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 το καλυτερο ολων ειναι οτι μπορεις να μοιραστεις ενα filesystem μεσω δικτυου (NFS) εχουμε καποιους σερβερ με κοινο swap σε δικτυακους δισκους στη σχολη.καλη μαγκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και τώρα φουλ για δοκιμή και άλλων διανομών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να έχεις με κοινό swap, είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις suspend-to-disk (πχ με swsusp ή TuxOnIce). το καλυτερο ολων ειναι οτι μπορεις να μοιραστεις ενα filesystem μεσω δικτυου (NFS) εχουμε καποιους σερβερ με κοινο swap σε δικτυακους δισκους στη σχολη.καλη μαγκια... Με αυτό τον τρόπο το swap θα είναι πολύ αργό βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Με αυτό τον τρόπο το swap θα είναι πολύ αργό βέβαια... ευτυχως,οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopoul Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ευτυχως,οχι.... Ίσως απλά το swap δεν χρησιμοποιείται και πολύ συχνά. Στους δικούς μου υπολογιστές το swap χρησιμοποιείται σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Πάντα κοινό το swap όσες διανομές και αν τρέχω... Αυτό έλειπε δηλαδή νάχω 4 swap partitions! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.