Προς το περιεχόμενο

INTEL : DUO 3.00 Ghz ή QUAD 2.5 Ghz

^NaST^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την άποψη μου, οποιόν και να πάρεις θα είσαι οκ για τα επόμενα χρόνια, βέβαια απο'σο ξέρω ο core 2 duo 8500 στα games αυτή την στιγμή είναι γρήγοροτεροσ απο τον core 2 quad 9300, για να επίλεξεις θα πρέπει να αναλογιστείς πολλά... ποιός απο τούς δυό θα σου κάνει καλύτερη δουλεία,θερμοκρασίες,overclocking(μόνο αν σε ενδιαφέρει) αλλά σε όλα οσά ανέφερα και οί δυο ειναί άψογοι! και βλέπωντας την όλη συζήτηση οσον αφορά το μέλλον, ισώς οι εφαρμογές που θα υποστηρίζουν 4πύρηνους να γίνουν πολυ περισσότερες, αλλά επειδή κανένας δεν μπορεί να γνώριζει τι θα γίνει στο μέλλον εγώ νόμιζω οτί καλύτερα να πάς στον Duo, αν θές να το ρισκάρεις βέβαια για το μέλλον πάρε τον Quad, αλλά και πάλι οτάν κυκλοφορησούν αυτές οι εφαρμογές θά υπαρχούν αλλοι επεξεργαστές πολύ ισχυροτεροι γι'αύτες τις εφαρμόγες... τώρα τι να πώ η επιλόγη δίκη σου! ελπίζω οτι και να πάρεις να κανεισ σώστα την δουλίτσα σου ;)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το να βλεπεις το μελλον στους υπολογιστες δεν πιστευω οτι ειναι κ τοσο φρονιμο. οι τιμες πεφτουν με απιστευτα γρηγορους ρυθμους και καθε 3 και λιγο βγαινουν νεες τεχνολογιες που κανουν τις παλιες να φαινονται αρχαιες. Αν παρει τωρα τον 9300 σε πολυ συντομο διαστημα θα κλαιει οταν θα βγει ο nehalem που στην ιδια συχνοτητα θα ειναι πολυ πιο γρηγορος. Αν ειναι να παιζει ας παρει εναν διπυρηνο καλο που θα του αποδοσει καλυτερα, και τα 60 ευρω που γλυτωνει τα βαζει σε ακομα καλυτερη καρτα γραφικων και κανει τον 9300 να ωχρια. Καλο ειναι να αγοραζουμε αναλογα με τις αναγκες μας. Ακομα και αν βγουν παιχνιδια που υποστηριζουν 4πυρηνους, παλι η καρτα γραφικων θα εχει τον πρωτο λογο.

Δημοσ.

Καλησπέρα αν χρειάζεσαι έναν επεξεργαστή για multi-tasking ή απαιτητικές εφαρμογές που εκμεταλέυονται περισσότερους από έναν πυρήνες (rendering κ.α), τότε ο Q9300 είναι ιδανικός και με overclocking μπορεί να ξεπεράσει με άνεση τα 3,4-3,5 Ghz χωρίς ιδιαίτερες απαίτήσεις σε ψύξη και θα αντέξει περισσότερο στο χρόνο!Στα ίδια περίπου χρήματα παίρνεις τον E 8500 που είναι ότι πιο γρήγορο για παιχνίδια!Για να μήν ξεχάσω, ανέφερες τον Ε8400 που είναι μια χαρά και με 170 ευρώ που έχει κάνεις τα πάνταμια επίσης ΄καλή αγορά!Αν αγόραζα τώρα τον Ε 8400 θα αγόραζα!Όσο για το nehalem που πρόκειται να βγει ναι μεν 8 πύρηνος αλλά και με άλλο socket θα είναι σίγουρα ακριβός οπότε μιλάμε για ολοκληρωτική αναβάθμιση!Με αυτό το σκεφτικό δεν αγοράζεις ποτέ!Αγόρασε αυτό που πραγματικά καλύπτει τις ανάγκες σου!Εσύ αποφασίζεις!Ελπίζω να σε βοήθησα!

cpu intel p4 3.00 Ghz,memory ddr1 1.5 Ghz,vga 7800 gs 256 agp,

sata 200 maxtor,ide 320 wd,soundblaster audigy

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που λέει μόνο για games η λύση είναι Dual Core...

και από ότι μου φαίνεται δεν πρόκειται να απαντήσει...

Δημοσ.

Για να χρησιμοποιείσει και τους 4 πυρήνες δεν πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο λειτουργικό; Τα Vista νομίζω μόνο 2 πυρήνες υποστηρίζουν...

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην περνεται pc με την σκεψει οτι θα αντεξει στο μελλον στο pc καλυτερα παντα να βλεπεις το παρον και πισω γιατι την ωρα που αγοραζεις το πιο συχρονο pc την ιδια ωρα συσκεβαζονται οι καινουργοι!!!Οποιος δεν τον θελει για Games δεν ειναι αναγκη να χαλασει πανω απο 500 ευρω γιατι αν ο πρωηγουμενος του ηταν πχ του 2003 στανταρ 8α ειναι 6-7 φορες καλυτερος και πιο γρηγορος!!!

οι gamers απο την αλλη ειναι αναγκασμενοι να χαλανε καθε 3ης και λιγο χρηματα!!!

Δημοσ.

Ο Σογκόκου από πάνω τα πε μια χαρα.

Πάρε έναν πολύ καλό για τις τωρινες σου αναγκες και μην σκορπας χρήματα για μελλιντικς εποχες που οι εφαρμογες ΘΑ εκμεταλεύοντια και τους 4 πυρήνες...

Πάρε έναν γρήγορο δυπυρηνο.

Αν το video encoding είναι σοβαρή και μεγαλη προτεραιότητα τότε πάσο.

Οι τέσσερις βοοηθανε.

Αλλα αξίζει τη διαφορα χρηματων?

Εσύ αποφασιζεις. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...