Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ισχύ σήματος σε ap

ntemhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρά σε όλους!! θα ήθελα τι βοήθεια σας κύριος από τους έμπειρους σε αυτό το κομμάτι. το πρόβλημα μου είναι ότι σε μια καφετερια εγώ στήσει ένα asrirmato δίκτυο με ap WAP200E k θέλω να συνδέονται pda για παραγγελιες αλλα είναι πολύ μικρό το σήμα του ασυρματου δικτύου έχω δοκιμάσει να αλλάξω κανάλι k δεν έγινε τίποτα η να κατεβάσω την ισχύ πάλι τίποτα σε απόσταση 30m έχω 2 γραμμές σήμα αντί για 5... ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω?

το ap ειναι αυτο: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1175232383681&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=8368193126B11

Δημοσ.
μπορεις να βαλεις μια κεραια τυπου omni παντα με τους καταλληλους connectores.

είναι λογικό όμως να μην πιάνει στα 30m?k με αυτή την κεραία λες να κάνω δουλειά?έχεις να μου προτείνεις κάποια??

Δημοσ.

Μηπως δεν ειναι σε καλη θεση το ρουτερ? Το ιδανικο ειναι στη μεση του χωρου και ψηλα, αλλα δεν ειναι παντα ευκολο αυτο. Δοκιμασε με καμια αποσπωμενη μεγαλυτερη κεραια. Παντως τα 2 ειναι οκ στο οριο...δε νομιζω να χουν προβλημα....εναλλακτικα μπορεις να βαλεις ενα ακομα απλο access point να παιζει σαν repeater.

Δημοσ.

Συνήθως τα router έχουν δύο κεραίες (το συγκεκριμένο δεν ξέρω) μέσα απο το menu επιλέγεις ποια θα κάνει λήψη και ποιά εκπομπή, πολλές φορές υπάρχει μια εξωτερική κεραία και μια εσωτερική , σε αυτή την περίπτωση για την μέγιστη κάλυψη επιλέγουμε την εξωτερική κεραία να κάνει rx και τχ.

Αν δέχετε αλλαγή κεραιών, συνήθως με βύσμα rpsma, βάζουμε άλλες με μεγαλύτερο κέρδος db.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...