Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο πείραμα

TeZaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
γτ δεν βάζεις ένα καλώδιο με ρεύμα στο νερό?

να δούμε αν θα το αντέξει και αυτό...

Disclaimer

Δεν ευθύνομαι για τυχόν ηλεκτροπληξία:lol:

κάτι σαν αυτό? :o

c39d3c53e8.jpg

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο γιατρό:

- Γιατρέ, όταν ακουμπάω τη γλώσσα μου πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο οποίο έχω συνδέσει δυο ηλεκτρόδια, νιώθω ένα ρυθμικό τσίμπημα, αλλά μόνο αν πρώτα έχω φάει μηλόπιτα και έχω κάνει γαργάρα με βότκα. Έχω κάτι;

Γιατρός:

- Πολύ ελεύθερο χρόνο.

Ε ναι λοιπόν, και ΕΣΥ έχεις ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.

Δημοσ.
Δοκιμάστε το κι εσείς είναι πραγματικότητα!!!

Αν τύχη να πιάσετε καποια ζωντανή μύγα βάλτε την σε ένα ποτήρι με νερό ως την μέση, τοποθετήστε κάτι απο πάνω της ετσι ωστε να την σπρώχνει και να είναι ολοκληρη μέσα στο νερό (κατα προτίμηση ένα άλλο ποτηρι). Μετά απο ώρα βγάλτε την και θα δείχνει οτι παρέδωσε. Αφήστε την σε ένα σημείο με ήλιο και μόλις στεγνώσει θα πετάει και πάλι τρανή στον χώρο!!!!

Μπραβο αγορι μου τετοια μυαλα θελει η χωρα μας .... ΕΥΓΕ

Τωρα επανελαβε το πειραμα βαζοντας τον ΕΑΥΤΟ σου σε μια μεγαλη μπανιερα και κλειστην απο πανω

αφου εζησε η ΜΥΓΑ λογικα γιατι να μην ζησεις κι ΕΣΥ που εισαι ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ

απο μια μυγα ?

Θα περπατας ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ - ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ μετα ....

ΦΤΟΥ σου καμαρι μου μην σε ματιασω ....

ΕΥΓΕ !!!!

Δημοσ.

Να απαντησω ως προς το πως γινεται αυτο που περιεγραψε ο topic starter:

Η μυγες και γενικα ολα σχεδον τα εντομα(εκτος των αραχνων) δεν αναπνεουν απο το στομα, αλλα απο το σωμα, διαμεσου καποιων τραχειακων ανοιγματων απο οπου και περνα ο αερας που εχει το απαραιτητο οξυγονο.

Οταν μπει μια μυγα στο νερο τα ανοιγματα αυτα στο σωμα της μυγας κλεινουν ωστε να μην μπει νερο και η μυγα δεν αναπνεει.

Οι μυγες μπορουν να αντεξουν χωρις να αναπνεουν για αρκετα λεπτα. Αλλά για να μην ξοδευτει καθολου ενεργεια ωστε να χρειαστει να καταναλωθει οξυγονο, ακινητοποιουνται πληρως, για αυτο φαινονται και νεκρες.

Οταν την βγαλουμε απο το νερο(εγκαιρως, γιατι ειπαμε μερικα λεπτα ζει χωρις οξυγονο οχι ωρες), και αρχισει να εξατμιζεται το νερο απο τα τραχειακα ανοιγματα, τοτε αυτα ανοιγουν και αερας ξαναπερνα. Οποτε η μυγα ξανααναπνεει οποτε αρχιζει να κινειται κανονικα ξανα....

Το ήξερες ότι αν κόψεις το κεφάλι μίας κατσαρίδας πεθαίνει μετά από εφτά (7) περίπου ημέρες; Ξέρεις ποιος είναι ο λόγος που πεθαίνει; Επειδή δεν μπορεί να τραφεί.

HOAX....

Α και TeZaS:

Υπαρχει καλυτερο πειραμα. Λεγεται: "get a life." Ξεχνας ολα αυτα, βγαινεις εξω στο δρομο, βλεπεις μια με κοντο σορτσακι και τιραντες και τις λες "Hey beauty! Wassap?"

Αν δεν πετυχει το πειραμα, ξαναδοκιμαζεις. Καποτε θα πετυχει....

Δημοσ.
...HOAX....

Α και TeZaS:

Υπαρχει καλυτερο πειραμα. Λεγεται: "get a life." Ξεχνας ολα αυτα, βγαινεις εξω στο δρομο, βλεπεις μια με κοντο σορτσακι και τιραντες και τις λες "Hey beauty! Wassap?"

Αν δεν πετυχει το πειραμα, ξαναδοκιμαζεις. Καποτε θα πετυχει....

δοκιμασμένο....

Δημοσ.
Η μύγα σου πρέπει να είχε cheating mode on.

Οι δικές μου δεν αναστήθηκαν.

Δε φταίει η μύγα σου, τα γ@μημένα τα Vista φταίνε.Συμβατότης μηδέν....:lol::lol:

και κάτι ακόμα Tezas, επειδή χεστήκαμε:-):-):-) για τις μύγες, ξαναδοκίμασε το με την πεθερά σου. Μετα να δεις επισκεψιμότητα το thread σου....:-):-):-)

Δημοσ.
Να απαντησω ως προς το πως γινεται αυτο που περιεγραψε ο topic starter:

Η μυγες και γενικα ολα σχεδον τα εντομα(εκτος των αραχνων) δεν αναπνεουν απο το στομα, αλλα απο το σωμα, διαμεσου καποιων τραχειακων ανοιγματων απο οπου και περνα ο αερας που εχει το απαραιτητο οξυγονο.

Οταν μπει μια μυγα στο νερο τα ανοιγματα αυτα στο σωμα της μυγας κλεινουν ωστε να μην μπει νερο και η μυγα δεν αναπνεει.

Οι μυγες μπορουν να αντεξουν χωρις να αναπνεουν για αρκετα λεπτα. Αλλά για να μην ξοδευτει καθολου ενεργεια ωστε να χρειαστει να καταναλωθει οξυγονο, ακινητοποιουνται πληρως, για αυτο φαινονται και νεκρες.

Οταν την βγαλουμε απο το νερο(εγκαιρως, γιατι ειπαμε μερικα λεπτα ζει χωρις οξυγονο οχι ωρες), και αρχισει να εξατμιζεται το νερο απο τα τραχειακα ανοιγματα, τοτε αυτα ανοιγουν και αερας ξαναπερνα. Οποτε η μυγα ξανααναπνεει οποτε αρχιζει να κινειται κανονικα ξανα....

Μετά από κάτι τέτοια αναρωτιέμαι γιατί στον π0*τσ0 εξελιχθήκαμε στο κυρίαρχο είδος στον πλανήτη; Έπρεπε να μας είχαν φάει πριν πάρουμε τα πάνω μας να μην έχω εξέταση Βιοχημείας σε 1 εβδομάδα.

Όχι δεν την παλεύω. Μήπως όμως την παλεύει αυτό το topic; Οπότε bite me.

Δημοσ.

Σιγά μωρέ τι έκανε ο άνθρωπος βασάνισε μια μύγα....Μου αρέσει που πετάγεστε όλοι οι φιλόζωοι και τον κρίνετε λες και βασάνισε καμιά μαϊμού.Μάλλον δεν σας έχουν πρήξει ποτέ τα ούμπαλα οι κωλόμυγες...

Δημοσ.
Σιγά μωρέ τι έκανε ο άνθρωπος βασάνισε μια μύγα....Μου αρέσει που πετάγεστε όλοι οι φιλόζωοι και τον κρίνετε λες και βασάνισε καμιά μαϊμού.Μάλλον δεν σας έχουν πρήξει ποτέ τα ούμπαλα οι κωλόμυγες...

Καθε ειδους ζωντανος οργανισμος εχει δικαιωμα επιβιωσης

ΑΥΤΟ δεν πρεπει να το ξεχναμε

Και δεν ειναι απλα τι εκανε ο (Ανθρωπος ?) αλλα το τι ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ηταν αυτο που εκανε....

οσο Αρρωστημενο ηταν και αυτο που εγινε στην ΚΡΗΤΗ με τις φολες και το ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ του σκυλου !!!!

Αν ειναι δυνατον τοση ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο ανθρωπινο γενος ....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ αν και δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να επαννελθουν διοτι ειναι

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ και χρηζουν βοηθειας για να μην πω εγκλεισμο σε ψυχιατρικη κλινικη .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...