andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 θραύση δεν λές τίποτα...ιστορικό thread:lol:
xrhstoss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Επικο χαχαχαχαχχα εχω λιωσει..τι σκεφτεται τελικα το μυαλο του ανθρωπου οταν δεν ξερει πως να σκοτωσει την ωρα του.Ωραιος μαν και γω μαζι σου.
Unknowndot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Kαι εγω οταν ημουν 4 εκανα διαφορα .... Ειχα ριξει μια γατα απο το μπαλκονι .... εβαζα στο χρυσοψαρο νερομπογιες ....επιανα πασχαλιτσες και τισ εβαζα σε παγο .... και αλλες μ@@@ Ευτυχως μετα απογοητευθηκα αφου τιποτα δεν πεθαινε .... (ευτυχως) Αχχχχχ αξεχαστες στιγμες .... τι ειπαμε κανουμε στη μυγα Λολ ενα κρυο ντους , μια βολτα , ενα αγορι ή ενα κορίτσι ( όπως βολευεται κανεις ) σιγουρα θα βοηθησει.... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
MiltoZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Λολ ενα κρυο ντους , μια βολτα , ενα αγορι ή ενα κορίτσι ( όπως βολευεται κανεις ) σιγουρα θα βοηθησει.... Σίγουρα, θα μπορεί έτσι ο ένας να κρατάει το ποτήρι και ο άλλος να βουλιάζει την μύγα.
Skylined Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΓΕΣ συμφωνώ ΜΗΝ ΤΥΡΑΝΝΑΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΤΑ
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 @Skylined Για μυγες μιλαμε! Αυτες αρχισαν πρωτες αλλωστε.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 γτ δεν βάζεις ένα καλώδιο με ρεύμα στο νερό? να δούμε αν θα το αντέξει και αυτό... Disclaimer Δεν ευθύνομαι για τυχόν ηλεκτροπληξία
saxon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Η μύγα σου πρέπει να είχε cheating mode on. Οι δικές μου δεν αναστήθηκαν.
xrhstoss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Η μυγα εκανε fake death για να φυγει το aggro σου απο πανω της.
panagos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ναι και που βρήκε το MP η μύγα για τόση ώρα; Είχε mana potions?
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ποπο φίλε την έκατσες ... Η μύγα ξέφυγε, και τώρα θέλει να πάρει την εκδίκησή της ... Λες ? ...
slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Fly_(1986_film)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.