BadBoy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Βββββββββζζζζζζζ Ωστέ εσύ κόντεψες να πνίξεις την αδερφή μου ε; Τώρα θα δεις. Βββββζζζζζ ββββζζζζζ
thanocaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 LOL! Άμα είσαι Έλληνας φοιτητής ε; We all need holidayssssssss!
sam sam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 τι κανει κανεις αμα βαριεται... εγω σου εχω ενα αλλο πειραμα, γεμιζεις την μπανιερα με παγωμενο νερο και βουτας... δοκιμασετο πιανει , θα γινεις αλλος ανθρωπος... ( αυτο με την μυγα θα το κανω ! )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 καλά και μετά από διακοπές γίνεται αυτό...οι ζέστες φταίνε μάλλον (καύσωνας από αύριο ε? )
Gary Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ΒββββββββζζζζζζζΩστέ εσύ κόντεψες να πνίξεις την αδερφή μου ε; Τώρα θα δεις. Βββββζζζζζ ββββζζζζζ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μακράν το καλύτερο post !!
subdee Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ΒββββββββζζζζζζζΩστέ εσύ κόντεψες να πνίξεις την αδερφή μου ε; Τώρα θα δεις. Βββββζζζζζ ββββζζζζζ χαχαχα ρε μλκς, κάθομαι και γελάω μόνος μου στη δουλειά. Θα με περάσουν για τρελό.... ΥΓ. τι διάλο, έπιασα το πρώτο post κάθε σελίδας...
firewalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Όχι μόνο οι μύγες. Ισχύει για πάρα πολλά έντομα. Το ήξερες ότι αν κόψεις το κεφάλι μίας κατσαρίδας πεθαίνει μετά από εφτά (7) περίπου ημέρες; Ξέρεις ποιος είναι ο λόγος που πεθαίνει; Επειδή δεν μπορεί να τραφεί. Το τι είναι περίεργο για το θηλαστικά δεν έχει καμία σχέση με τα έντομα.
Swimmer21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 το ιδιο γινεται και αν βαλεις την μυγα στην καταψυξη
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μπαααα ουτε 40 βαθμους δεν εχει ακομα... Λοιπον εγω ειχα ποιασει με ενα φιλο μια μυγα της κοψαμε τα φτερα και την περασαμε σε μια βελονα, της ριξαμε κολλα και μετα την καψαμε! Δυστυχως δεν αναστηθηκε μετα... Μετα γιναμε 8 χρονων και αποφασισαμε να κοψουμε τις μα..ιες. * ΤeZaS πρεπει να βρεις επειγοντος ενα Hobby για να περασει το καλοκαιρι.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αφήστε την σε ένα σημείο με ήλιο και μόλις στεγνώσει θα πετάει και πάλι Υπο το φως του φεγγαριου λενε οτι βρικολακιαζει !!!
MiltoZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Υπο το φως του φεγγαριου λενε οτι βρικολακιαζει !!! και αν δεν κόψεις το λαλά απ τον λαιμό σ' αρπάζει άσπρα μούρα μαύρα μούρα είσαι μια παλοχαμούρα
TeZaS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Θραύσει έκανε η μύγα μου όμως, δεν σας χάλασε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.