TeZaS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δοκιμάστε το κι εσείς είναι πραγματικότητα!!! Αν τύχη να πιάσετε καποια ζωντανή μύγα βάλτε την σε ένα ποτήρι με νερό ως την μέση, τοποθετήστε κάτι απο πάνω της ετσι ωστε να την σπρώχνει και να είναι ολοκληρη μέσα στο νερό (κατα προτίμηση ένα άλλο ποτηρι). Μετά απο ώρα βγάλτε την και θα δείχνει οτι παρέδωσε. Αφήστε την σε ένα σημείο με ήλιο και μόλις στεγνώσει θα πετάει και πάλι τρανή στον χώρο!!!!
passenger57 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Νομίζω πως ειναι το κατάλληλο πείραμα για να "σκοτώσεις" την ώρα σου!
red7genius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Νομίζω ένα αντίστοιχο πείραμα γίνεται και στο CERN.
TeZaS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 δηλαδη για εσας είναι οτι πιο φυσιολογικό αυτο εε?
biny Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Όταν το δοκίμασα με ένα ψάρι, έγινε το αντίθετο. Μέσα στο ποτήρι ζούσε και έξω πέθανε...
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Είναι όντως απίστευτο. Ότι σκέφτηκες να το κάνεις Και ακόμα περισσότερο, ότι σκέφτηκες να το κάνεις και thread.
Predatorkill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Λοιπον, το δοκιμασα και εγω αλλα απετυχα.... Τι ρατσα ηταν η δικια σου η μυγα; Μαλλον ηταν καλυτερη απο τη δικια μου!!!
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 αυτά τα thread με κάνουν και χαμογελάω... αν δεν φταιει η ζεστη η εστω η βαρεμαρα εμενα με θλιβουν και δεν ξερω κατα ποσο τα παραπανω ειναι επαρκεις δικαιολογιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.