jimarass Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχει κανείς πάρει simply visa από carrefour να μου πει εντυπώσεις? Τι όριο δίνει η κάρτα με την έκδοση? Από συνδρομή τι παίζει? Τίποτα κρυφά γραμματα? Τώρα έχει 7% επιστροφή αλλά μετά τι λέτε θα παίξει?
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μην χρησιμοποιεις πιστωτικες κανε παζαρι για εκπτωσεις με τα λ7 cash
jimarass Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μην χρησιμοποιεις πιστωτικες κανε παζαρι για εκπτωσεις με τα λ7 cash Δε με ενδιαφέρει για αγορές, για το 7% που δίνει με ενδιαφέρει κυρίως!!
eliask Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δεν το έχω δει το προγραμμα που έχει άλλα λογικά το 7% που λές θα είναι για συγκεκριμένες μονό αγορές (π.χ carefour) .To kαλύτερο προγραμμά το έχει νομίζω η Aspis bank με επιστροφή το 5% από όποιαδήποτε αγορά και έαν κάνεις (με περιορισμό όμως έλαχιστου συνόλου αγορών τα 400ευρώ /μήνα).
antonis_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 την πήρα για τις άτοκες δόσεις και μεχρι να την παραλάβω το carrefour αποφάσισε να μην κάνει... άτοκες δόσεις!!!!! προσοχή!!!!!!!!!!!!!! να δω τώρα πώς θα την ξεφορτωθώ.
jimarass Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Τελικά πήρα dynamic amex για 3% στα σούπερ μαρκετ.
artinpet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τελικά πήρα dynamic amex για 3% στα σούπερ μαρκετ. Ποιά σούπερ μάρκετ??? Μόνο carrefour. Πες σε ποιο άλλο σούπερ μάρκετ δέχονται amex κάρτες. Εγώ την ξαναγύρισα σε visa όπως πρίν.
jimarass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ποιά σούπερ μάρκετ???Μόνο carrefour. Πες σε ποιο άλλο σούπερ μάρκετ δέχονται amex κάρτες. Εγώ την ξαναγύρισα σε visa όπως πρίν. Στο ΑΒ έχουν κανονικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.