jimarass Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω ένα λογαριασμό alpha bank τον οποίο χρησιμοποιώ για καθημερινές ανάγκες και πρόσφατα είδα με έκπληξη ότι με χρεώνει 9 ευρώ για έξοδα διαχείρισης. Όντως επιβεβαιώθηκε πως αν έχεις μέσο όρο εξαμήνου κάτω από 300 ευρώ σε κατάθεση, σε χρεώνει. Η μόνη τράπεζα!!!! Τέλος πάντων, θα ήθελα να ρωτήσω για το web banking της πειριαώς αν είναι καλό όσο της alpha, από αυτούς που έχουν εμπειρία. Επίσης αν η αναλυπτική της πειραιώς είναι visa elevtron όπως της aplha, δηλαδή αν αναγνωρίζεται ως visa. Ευχαριστώ
nik1992 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 και στην εθνικη σε χρεωνει καποια εξοδα αλλα οχι 9ε... ~3-4
eliask Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω ένα λογαριασμό alpha bank τον οποίο χρησιμοποιώ για καθημερινές ανάγκες και πρόσφατα είδα με έκπληξη ότι με χρεώνει 9 ευρώ για έξοδα διαχείρισης. Όντως επιβεβαιώθηκε πως αν έχεις μέσο όρο εξαμήνου κάτω από 300 ευρώ σε κατάθεση, σε χρεώνει. Η μόνη τράπεζα!!!!Τέλος πάντων, θα ήθελα να ρωτήσω για το web banking της πειριαώς αν είναι καλό όσο της alpha, από αυτούς που έχουν εμπειρία. Επίσης αν η αναλυπτική της πειραιώς είναι visa elevtron όπως της aplha, δηλαδή αν αναγνωρίζεται ως visa. Ευχαριστώ Tο ebanking της Πειραιως για εμένα είναι πολύ καλύτερο απο αυτό της Alpha (Αν και προσωπικά πιστευω πως το κορυφαίο είναι της Eurobank).Tα χρησιμοποιω και τα 3 . Η κάρτα αναλήψεων της πειραιώς είναι visa electron οπότε την χρησιμοποιείς όπως θέλεις και έχω την εντύπωση πως δεν χρέωνει και έξοδα διαχείρησης .
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Νομίζω οτι και η Πειραιώς έχει κάποια έξοδα διαχείρισης αν δεν κινείς πολύ τον λογαριασμό σου. Οποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει.
Alxnks Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 παιδια..στα γρηγορα 2 link για να μη σας πιανουν κοροιδα οι τραπεζες. εγω αφου διαβασα την ειδηση οταν βγηκε, πηρα τηλεφωνο 2 τραπεζες που εχω αδρανεις λογαριασμους (εθνικη και eurobank). προς τιμη τους στη δευτερη μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο penalty, προφανως εναρμονιστηκαν αμεσα με την αποφαση. η εθνικη παλι μου ειπε οτι για το διαστημα που ειναι η αδρανεια θα ειχα καπου 30-35 ευρω penalty. ομως μολις ανεφερα την αποφαση του δικαστηριου (το δεδικασμενο) και οτι θα τους εκανα με τη μια μηνυση, με 'συμβουλεψε' να κανω αιτηση επιστροφης των χρηματων μου και κατα 99.99% θα τα παρω πισω. αυτα τα λιγα απο μενα, για να μη νομιζουν οτι θα μας ταιζουν κουτοχορτο και θα μας κλεβουν μια ζωη. τα σχετικα links: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=834213 http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=915420&lngDtrID=251
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.