Heatspreader Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν γίνεται να κάνω SLI με χακαρισμένους Drivers στη μητρική που έχω? Έχω ακούσει ότι γίνεται. Περιμένω τις γνώσεις σας επί του θέματος. Ευχαριστώ.
Sadman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μπα....μονο με το Skulltrail κατι πηγε να γινει...αλλα η nvdia δεν μοιραζεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 αυτό που είχα ακούσει ήταν μόνο για την σειρά 7xxx της Nvidia όχι τις μεταγενέστερες... Skulltrail, όχι Skulltrain...
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 αυτό που είχα ακούσει ήταν μόνο για την σειρά 7xxx της Nvidia όχι τις μεταγενέστερες... Skulltrail, όχι Skulltrain... Ισχύει αυτό για την 7 series ? ... @Sadman: Skulltrain ... ? ROFL
mkpk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 κοινος φιλαρακο παρε 2 4850 η 4870 αμα βασταει η τσεπη και κανε dream pc τι το θες το sli?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 όχι μόνο για την Rampage αλλά γενικότερα για crossfire mobos...
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ενταξη βρε μι με φατε,εκανα ενα λαθος Πλακίτσα κάναμε man
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 @mkpk Πραγματικά τα σκάω και μάλιστα με ευχαρίστηση όταν κάτι αξίζει πραγματικά. Για παράδειγμα η 8800GTX είναι ίσως η καλύτερα αγορά που έχω κάνει σε Hardware. Την έχω δύο χρόνια και παραμένει μία από τις κορυφαίες κάρτες τις αγοράς. Ήθελα να πάρω 4870x2 και να βάλω δύο στο σύστημα κάνοντας CF, αλλά γενικά δεν εμπιστεύομαι πλέον την ATi και με φοβίζει πολύ το ότι δεν λειτουργούν καλά το Antialias (γι'αυτό έχουν και σε κάποια παιχνίδια παραπάνω Frames). Δεν με έχει αφήσει πουθενά η GTX και παίζω τα πάντα σε 1920x1080p με όλα τα Details στο full στα 60FPS (τα περισσότερα). Ρίχοντας μία ματιά στο net για αυτό που ρώτησα είδα ότι τα πράματα είναι σκούρα. Θα μου πείτε ότι αν γινόταν θα το έκαναν όλοι... Οπότε...
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σειρά 7 και σε συγκεκριμένα intel chipset παίζανε αυτοί οι drivers κάτι κάνανε οι τύποι στο XS και βγάλανε για P35 αλλά ήταν αποτυχία... οπότε Sli σε Χ48 και 8 series δεν παίζει
Sadman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Heatspreader:Στην σειρα 4χχχ τα διωρθωσανε αρκετα τα προβληματα με AA και το χασιμο απο τα φραμες ειναι ελαχιστο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 το micro stuttering πάντως από τα SLI/Crossfire δεν το γλυτώνει
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Heatspreader:Στην σειρα 4χχχ τα διωρθωσανε αρκετα τα προβληματα με AA και το χασιμο απο τα φραμες ειναι ελαχιστο. Μου το είπε και ένας φίλος για τη βελτίωση στις νέες σειρές. Για ποιο χάσιμο των Frames μιλάς? το micro stuttering πάντως από τα SLI/Crossfire δεν το γλυτώνει Γιατί το λες αυτό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 εννοεί την πτώση των fps που είχε η HD2900XT για παράδειγμα όταν ενεργοποιούσες το AA... γιατί είναι αρνητικό του SLI/Crossfire...δεν έχει διορθωθεί ακόμα
Strategos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 drivers θελουμε drivers τωρα που με nehalem θα εχουμε και 4 pci-xpress θελουμε λιγη περισσοτερη υποστηριξει στο θεμα drivers SLI/CF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.