Προς το περιεχόμενο

SLI σε Asus Rampage X48

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν γίνεται να κάνω SLI με χακαρισμένους Drivers στη μητρική που έχω?

Έχω ακούσει ότι γίνεται.

Περιμένω τις γνώσεις σας επί του θέματος.

Ευχαριστώ. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό που είχα ακούσει ήταν μόνο για την σειρά 7xxx της Nvidia όχι τις μεταγενέστερες...

Skulltrail, όχι Skulltrain... :P

Δημοσ.
αυτό που είχα ακούσει ήταν μόνο για την σειρά 7xxx της Nvidia όχι τις μεταγενέστερες...

Skulltrail, όχι Skulltrain... :P

Ισχύει αυτό για την 7 series ? ... :confused:

@Sadman: Skulltrain ... ? ROFL :lol:

Δημοσ.

@mkpk

Πραγματικά τα σκάω και μάλιστα με ευχαρίστηση όταν κάτι αξίζει πραγματικά.

Για παράδειγμα η 8800GTX είναι ίσως η καλύτερα αγορά που έχω κάνει σε Hardware. Την έχω δύο χρόνια και παραμένει μία από τις κορυφαίες κάρτες τις αγοράς.

Ήθελα να πάρω 4870x2 και να βάλω δύο στο σύστημα κάνοντας CF, αλλά γενικά δεν εμπιστεύομαι πλέον την ATi και με φοβίζει πολύ το ότι δεν λειτουργούν καλά το Antialias (γι'αυτό έχουν και σε κάποια παιχνίδια παραπάνω Frames).

Δεν με έχει αφήσει πουθενά η GTX και παίζω τα πάντα σε 1920x1080p με όλα τα Details στο full στα 60FPS (τα περισσότερα).

Ρίχοντας μία ματιά στο net για αυτό που ρώτησα είδα ότι τα πράματα είναι σκούρα. Θα μου πείτε ότι αν γινόταν θα το έκαναν όλοι... Οπότε...

Δημοσ.

σειρά 7 και σε συγκεκριμένα intel chipset παίζανε αυτοί οι drivers κάτι κάνανε οι τύποι στο XS και βγάλανε για P35 αλλά ήταν αποτυχία...

οπότε Sli σε Χ48 και 8 series δεν παίζει

Δημοσ.

Heatspreader:Στην σειρα 4χχχ τα διωρθωσανε αρκετα τα προβληματα με AA και το χασιμο απο τα φραμες ειναι ελαχιστο.

Δημοσ.
Heatspreader:Στην σειρα 4χχχ τα διωρθωσανε αρκετα τα προβληματα με AA και το χασιμο απο τα φραμες ειναι ελαχιστο.

Μου το είπε και ένας φίλος για τη βελτίωση στις νέες σειρές.

Για ποιο χάσιμο των Frames μιλάς?

το micro stuttering πάντως από τα SLI/Crossfire δεν το γλυτώνει :P

Γιατί το λες αυτό?

• Super Moderators
Δημοσ.

εννοεί την πτώση των fps που είχε η HD2900XT για παράδειγμα όταν ενεργοποιούσες το AA...

γιατί είναι αρνητικό του SLI/Crossfire...δεν έχει διορθωθεί ακόμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...