Plutomania Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ελπίζω να μη στο χαλάσω, αλλά με ό,τι θυμάμαι από C++ έκανα το μετατροπέα... -->Θυμάσε τέλεια τη γλώσσα και φυσικά δε μου χάλασες τίποτα.Thanks...:-D -->Αυτό είναι κάτι σαν το δικό μου.(αυτό που φτιάχνω). Τέλειο είναι,μπράβο Wise_One.Λειτουργεί άψογα και είναι consol application.:mrgreen: -->Μπορώ να το πάρω και να το επεξεργαστώ???:eek: Thanks a lot...:o:o:o
Aesmade Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ο τύπος όμως ίσως να είναι λάθος, πήγα σε μια τυχαία σελίδα Celsius to Fahrenheit και κοίταξα τον source code και οι τύποι ήταν κάπως έτσι: Celsius = 100/(212-32) * (Fahrenheit - 32 ) Fahrenheit = (212-32)/100 * Celsius + 32 (Η σελίδα είναι η http://www.wbuf.noaa.gov/tempfc.htm)
Wise_One Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 @Plutomania: Ναι ρε σύ, περισσότερο το έγραψα για να δείς πάνω κάτω πώς πρέπει να είναι η δομή του προγράμματός σου αν κι ακολουθώ λίγο Java-δόμηση. Θα μου πεις απλό πρόγραμμα είναι... Anyway, πάρτο κάντο ό,τι θες. @Aesmade: Παίζει, εγώ είδα στο Wikipedia τον πίνακα που έχει και πήρα ως σημείο αναφοράς τους 0 βαθμούς Κελσίου. Ο κώδικας που έδωσες πρέπει να ελέγχει για τις ακραίες θερμοκρασίες, δεν έκανα τέτοιο έλεγχο. Θα το τσεκάρω όμως... αυτό το 212 τί είναι;
Aesmade Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Απ'τη Wikipedia, είναι το σημείο που βράζει το νερό, οπότε 100C = 212F και 32 είναι που παγώνει (0C). Είναι ίδιο με τον τύπο που έχει η Wikipedia ([°C] = ([°F] − 32) × 5⁄9, [°F] = [°C] × 9⁄5 + 32).
Plutomania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εγώ απο ότι βρήκα τα πράγματα ειναι κάπως έτσι: C = (F-32) * 1.8 & F = C*1.8+32(καλά,αυτό βγαίνει από το αποπάνω) Εγώ,συμφωνά μ'αυτό φτιάχνω τον κώδικά μου.Από Παρασκευή πρωί θα λειπω για 10 μέρες.Θα τον συνεχίσω αργότερα τον κώδικα.ΤΝΧ... **Eυχαριστώ Wise_One.Θα το θυμάμαι αυτό.Με βοήθησες πολυ....:mrgreen:
gtroza Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εγώ απο ότι βρήκα τα πράγματα ειναι κάπως έτσι:C = (F-32) * 1.8 & F = C*1.8+32(καλά,αυτό βγαίνει από το αποπάνω) Εγώ,συμφωνά μ'αυτό φτιάχνω τον κώδικά μου.Από Παρασκευή πρωί θα λειπω για 10 μέρες.Θα τον συνεχίσω αργότερα τον κώδικα.ΤΝΧ... **Eυχαριστώ Wise_One.Θα το θυμάμαι αυτό.Με βοήθησες πολυ.... προσοχή στις πραγματικές θερμοκρασίες ! .
Plutomania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 προσοχή στις πραγματικές θερμοκρασίες ! . ΣΩΣΤΟΣ!!!:lol::lol::-D:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.