Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κωδικού CONNX

foivos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω το modem baudtec για CONNX ΚΑΙ απλα 8ελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω το τρεχον ονομα "connx" και τον εργοστασιακο κωδικο 12...~123 .Οποιος μπορει να βοη8ησει.Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους εχω το modem baudtec για CONNX ΚΑΙ απλα 8ελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω το τρεχον ονομα "connx" και τον εργοστασιακο κωδικο 12...~123 .Οποιος μπορει να βοη8ησει.Ευχαριστω

kανεις δεν ξερει????

Δημοσ.

και εγώ ακόμα δεν κατάφερα να το βρω...έψαξα και στα link που δώθηκαν παραπάνω,και στο manual,αλλα τίποτα...

Δημοσ.

ο κωδικός (123....123) του router δεν αλλάζει ούτε απο το maintenance administration.password...(το password εκεί είναι για το access στο router...για το wifi access δεν μπορώ να το βρω ΠΟΥΘΕΝΑ...υπάρχει κάποιος που να το ξέρει και να μην γράφει απλά σχόλια τύπου τρόπου και μυαλόυ και κόπου?διότι δεν βοηθάει έτσι...τα post του μόνο βοηθάει...

Δημοσ.

ποσο δυσκολο ειναι να ψαξει καποιος 5 καρτελες που να γραφει μια απο αυτες wirelesds και να βρει απο που κλειδωνει.απλα μενου ειναι δεν ειναι telnet.

Δημοσ.
ποσο δυσκολο ειναι να ψαξει καποιος 5 καρτελες που να γραφει μια απο αυτες wirelesds και να βρει απο που κλειδωνει.απλα μενου ειναι δεν ειναι telnet.

...γιατί το συνεχίζεις δεν καταλαβαίνω...

-την ειρωνεία με το telnet δεν νομίζω οτι αρμόζει σε αυτό το forum.

ερώτηση έκανα για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. δεν χρειαζόμουνα ΟΥΤΕ ειρωνείες ΟΥΤΕ άλλου είδους σχόλια.απάντηση στην απορία μου ήθελα, την οποία και πήρα!

Και πάλι ευχαριστώ πολύ το μέλος! Για άλλη μιά φορά μέσα απο το forum, βρήκα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Δημοσ.
...γιατί το συνεχίζεις δεν καταλαβαίνω...

-την ειρωνεία με το telnet δεν νομίζω οτι αρμόζει σε αυτό το forum.

ερώτηση έκανα για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. δεν χρειαζόμουνα ΟΥΤΕ ειρωνείες ΟΥΤΕ άλλου είδους σχόλια.απάντηση στην απορία μου ήθελα, την οποία και πήρα!

Και πάλι ευχαριστώ πολύ το μέλος! Για άλλη μιά φορά μέσα απο το forum, βρήκα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

για να μην δωσω διαστασεις θα σοθ απαντησω με απλο τροπο.δεν ειναι καθολου ειρωνεια.το ειπα για πολυ απλο λογο.το να σου δωσουμε την απαντηση ειναι πολυ σωστο και για αυτο υπαρχει το φορουμ απλα περα απο το να σου δωσουμε την απαντηση μπορεις και μονος σου να ψαξεις ενα ρουτερ και να δεις σε 5 10 μενου τι πραγματα υπαρχουν.αν καταλαβεις την φιλοσοφια ενος ρουτερ θα δεις οτι θα μπορεις πολυ ευκολα να σεταρεις οτιδηποτε απο το να σου λενε οτι ειναι ακριβως εκει.θα δεις πραγματα που εχει ο ρουτερ σου και που μπορεις να πειραματιστεις.δεν ειναι ειρωνεια λοιπον οπως νομιζες γιατι με το που λεμε κατι στο φορουμ εδω παρεξειγειτα αμεσως.δες καποια πραγματα μονος σου για να τα κατανοησεις και να τα ξερεις σε ολους τους ρουτερς.

Δημοσ.
για να μην δωσω διαστασεις θα σοθ απαντησω με απλο τροπο.δεν ειναι καθολου ειρωνεια.το ειπα για πολυ απλο λογο.το να σου δωσουμε την απαντηση ειναι πολυ σωστο και για αυτο υπαρχει το φορουμ απλα περα απο το να σου δωσουμε την απαντηση μπορεις και μονος σου να ψαξεις ενα ρουτερ και να δεις σε 5 10 μενου τι πραγματα υπαρχουν.αν καταλαβεις την φιλοσοφια ενος ρουτερ θα δεις οτι θα μπορεις πολυ ευκολα να σεταρεις οτιδηποτε απο το να σου λενε οτι ειναι ακριβως εκει.θα δεις πραγματα που εχει ο ρουτερ σου και που μπορεις να πειραματιστεις.δεν ειναι ειρωνεια λοιπον οπως νομιζες γιατι με το που λεμε κατι στο φορουμ εδω παρεξειγειτα αμεσως.δες καποια πραγματα μονος σου για να τα κατανοησεις και να τα ξερεις σε ολους τους ρουτερς.

πίστεψε με. εαν ΔΕΝ ήθελες να δώσεις διαστάσεις, ΔΕΝ θα το συνέχιζες.όπως κάνεις τώρα...(τώρα εάν δεν είναι ειρωνεία το δεν θέλει κόπο/τρόπο/μυαλό, και η σύγκριση με telnet...I rest my case...)

anyway...όπως είπα και στο προηγούμενο post μου, το πρόβλημα μου έχει τελειώσει, οπότε...Και την ΕΠΟΜΕΝΗ φορά που θα έχω τυχόν απορίες για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προϊόν που θα έχω στην κατοχή μου, θα ξαναρωτήσω.Διότι δεν παρεξηγούμαι!Απλά όπως είπα, δεν είναι ότι καλύτερο, σχολιασμοί όπως οι δικοί σου...εαν θέλεις/ξέρεις βοηθάς/απαντάς...(όπως έκαναν συμforumίτες) εαν δεν ξέρεις,ή απλά δεν σου αρέσουνε οι απορίες κάποιων, καλύτερα να μην γράψεις.

Αυτά απο εμένα.

Δημοσ.

ναι το τελνετ ειναι πολυ δυσκολο οποτε εκει ναι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κατι.οπως ειδες προσπαθησα επειδη ακριβως δεν ξερω για αυτον τον ρουτερ να βοηθησω για αυτο σου ειπα διαβασε στο manual.δεν το ειπα με ειρωνεια.απλα επειδη παρα πολλα θεματα μενουν χωρις απαντησεις και επειδη μπορεις να βιαζοσουν για μια απαντηση για αυτο σου ειπα διαβασε το manual η ωαξε τις καρτελες.και αυτο που εγραψα οτι δεν θελει μυαλο ουτε κοπο το ειπα ακριβως για αυτον τον λογο.οτι ισως με ενα διο απλα βηματα καταφερεις να παρεις την απαντηση πιο γρηγορα απο οτι εδω.δεν καταλαβαινω γιατι να το παρεις στραβα.οπως βλεπεις αν εχεις παρακολουθησει στο φορουμ καθομε και απανταω ακομα και το πιο ευκολο πραγμα διοτι δεν γινεται να τα ξερουμε ολα και οτι δεν υθπαρχει χαζη ερωτηση.απλα προσπαθησα να σου δωσω ενα κινητρο να ψαξεις να βρεις κατι που ισως υπαρχει.δεν ειπα οτι δενθα σε βοηθησουθμε δεν εχω προβλημα να γραψω και τα ιδια πραγματα και 10 φορες απλα το ειπα γιατι αν διαβασεις στο manual ισως δει καποια πραγματα που μπορει να μην ηξερες οτι υπαρχουν.απλα επιδη ακριβως στους ρουτερσ μπορει να κανεις backup το config σου δινει την δυνατοτητα να πειραματιστεις και μετα να κανεις ενα ρεσετ και να ξαναπερασεις τις ρυθμισεις.ισως ανακαλυψεις και αλλα πραγματα που θα σε ενδιαφεροθν ισως δεις πως δουλευουν καποια πραγματα απλα για τον ευατο σου.δεν ειναι κακο να ρωταμε απλα το λεω σε σενα και σε οποιονδηποτε οτι ριξτε μια ματια στα μενου και τα manual να δειτε πεντε δεκα βασικα πραγματα και ισως βοηιησετε και ανα πασα στιγμη καποιο φιλος σας.και το λεω επισης για ενα λογο ακομα.πχ μπορει να ρωτησεις παιδια πως κλειδωνω το ασυρματο και να σου πει καποιος πηγαινε εκει και βαλε κλειδωμα wep και το εχεις κλειδωσει .αλλα αμα εχεις το χρονο και την διαθεση και δεις οτι περα απο το wep υπαρχει και το wpa και wpa2 και το ψαξεις θα αναρωτηθεις και θα πεις .τι ειναι τα υπολοιπα κλειδωματα μηπως καποιο ειναι καλυτερο απο καποιο αλλο?γιατι υπαρχουν τα αλλα.και το λεω επειδη πολλες φορες καποια καρτα μπορει να μην παιξει με ενα κλειδωμα και να πεις οπα υπαρχουν και τα αλλα.συγνωμη αν εκανα να φανει οτι ειρωνευομαι αλλα ακριβως το αναποδο.με αυτο που ειπα απλα προσπαθησα σε σενα και σε οποιον διαβαζει αυτο το θεμα να διαβασει και λιγο το manual η να κοιταηξει να δει τι αλλο μπορει να υπαρχει.και επειδη τα περισοτερα ρουτερ εχοθν καποια κοινα θα δεις οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις οτι θες μετα.και παλι συγνωμη αν τα ποστς το εκαναν να φανει οτι ειρωνευομε και σορρυ για το off topic.ριξε μια ματια και θα βρεις πολα ενδιαφεροντα που ισως κανουν καποια πραγματα καλυτερα στο δικτυο σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...