Προς το περιεχόμενο

Ετοιμος για νεο PC..αξιζει?

Greek-City

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

off topic: Σίγουρα η μητρική είναι από τα parts που αξίζει να επενδύσεις ποτέ δεν έχω μετανιώσει για λεφτά που έδωσα για MB.

Δημοσ.

ρε παιδια χαλαρωστε λιγο, ο φιλος ειπε οτι πρωτος του υπολογιστης ειναι, λογικο ειναι να μην ξερει τα παντα, μην τον αποπαιρνετε.... συμφωνω με 4870,αλλα για cf δεν το θεωρω σκοπιμο για οθονη 22',συμφωνω με 9450 και τη μητρικη του gdp και φυσικα οχι ddr3. Α και πραγματι το τροφοδοτικο ειναι και μικρο και οχι τοσο καλο. Επισης την αλλαγη ψυκτρας επεξεργαστη δεν τη θεωρω απαραιτητη εκτος και αν παμε για κλοκαρισμα

Δημοσ.
Α και πραγματι το τροφοδοτικο ειναι και μικρο

Δεν ξέρω για Xfire αλλά μία 4870 την αντέχει άνετα με 60Α στα 12V rails. Που σημαίνει max 720Watt για τα 12Volt.

In my view the Radeon HD 4870 series requires you to have a 500 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system' date=' and I think that's barely on the safe side. Also recommended is 32 AMP's on the 12 volts rails for stable power distribution (in a single card configuration). Please make note of the fact that the card uses two 6-pin power connectors.

Radeon HD 4870 review - Power consumption

edit: Επίσης χρησιμοποιώντας τον calculator της Corsair (PSU Finder) και δίνοντας τις επιλογές:

Intel Core 2 Quad

4870 X 2

HDD X 1

Extremely Overclocked CPU

Overclocked Video Cards

Προτείνει το 750W, λες να μη θέλουν να πουλήσουν;

και οχι τοσο καλο

Ok, αλλά σε σχέση με τι;

Δημοσ.

Έβλεπα ένα review της συγκεκριμένης ΜΒ στο Youtube και ο τύπος ξεκολλάει το αυτοκόλλητο που λέει P5E και από κάτω έχει τυπωμένο στο PCB "Maximus Formula". Cool!!!!

(στο 3:40)

p5e.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν είναι και σε όλες αυτό :P

πάντως αν δεν σκοπεύει να κάνει Crossfire ένα 550αρι Corsair τον καλύπτει...

Δημοσ.

Τελικα θα συμφωνησω με τον gdp77..Θελω επισης να μου πρωτεινεται ενα καλυτερο τροφοδοτικο..Επισης σκεφτομουν να παρω και λογισμικο μαζι...Να βρω απο "αλλου" αμα ειναι λετε?

Δημοσ.

αλλου και παλι αλλου.

Τροφοδοτικο τα etasis και τα corsair ξερω καλα,οποτε κατι σε αυτα θα προτεινα,500-650watt.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...