Trelloneritis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά μήπως έχει κανένας καμμιά ιδέα γιατί παγώνει το PC μου? Δουλεύει ομαλά εδώ και 5-6 μήνες και τις τελευταίες τρεις μέρες παγώνει στα καλά καθούμενα και επανέρχεται μονο με reset. Κάποιες φορές κολλάει και κατα το boot των windows.
gdp77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Πολλά πράγματα μπορεί να φταίνε. Αναφέρω με τυχαία σειρά: 1) OS file corruption 2) cpu overheating 3) failing psu 4) memory errors 5) HD failing κτλ. Αν δεν ξέρεις πώς να ελέγξεις την κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να δώσεις 15-30 ? σε κάποιο κατάστημα (15 νομίζω ζητάει το Πλαίσιο) για να σου βρουν πού υπάρχει πρόβλημα. Διαφορετικά, τα tools που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να βρεις τι φταίει είναι : Διαγνωστικό δίσκου (από το site του κατασκευαστή) Memtest (24 ώρες) Prime 95 (24 ώρες) 3D mark (24 ώρες loop)
Trelloneritis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Φίλε gdp77 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Προς το παρόν αυτό που έκανα και δούλεψε ήταν να αφαιρέσω 2GB (2χ1GB) RAM. Δεν ξέρω πώς επιρεάζεται το σύστημα αλλά με 4GB (4x1GB) πάγωνε. Ίσως να είναι θέμα ψύξης... Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι οτι ενω η RAM μου θέλουν 2,20V το HWMonitor δείχνει 2,24V. (Η RAM είναι της υπογραφής μου)
alex2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δεν νομίζω ότι κολλάει το σύστημα λόγω ποσότητας μνήμης ή ψήξης. Μάλλον το dimm που αφαίρεσες είναι ελαττωματικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.