Voodooman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τέλειωσα το GRID και είπα να δω τί έχει να πει και το Racing day του( παρεμπιπτόντως, δεν λέει τίποτα). Το αγαπημένο μου σπορ στα racing είναι να παίρνω ένα χειρότερο αυτοκίνητο και να προσπαθώ να την βγω στα γρηγορότερα. Για να το κάενις όμως αυτό, πρέπει να ξέρεις αψεγάδιαστα την πίστα. Για εμένα, η πίστα που τολμώ να πω ότι την ξέρω απέξω κι'ανακατωτά είναι το Spa, πρέπει να έχω κάνει συνολικά πολλές εκατοντάδες γύρους σε όποιο παιχνίδι την είχε. Έχετε εσείς καμμιά (ή περισσότερες) που να την ξέρετε πραγματικά άψογα;
liberostelios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Έχετε εσείς καμμιά (ή περισσότερες) που να την ξέρετε πραγματικά άψογα; Άψογα ίσως όχι, αλλά ξέρω αρκετά καλά το Circuit de Catalunya (δηλαδή το Ισπανικό Grand Prix) το Albert Park (Αυστραλία) και το Nurburging (πρώην ευρωπαϊκό grand prix). Γενικώς, ξέρω σε καλό βαθμό αρκετά circuit της F1 λόγω σχετικού κολλήματος
revvok Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Monaco, Βarcelona και Sepang (gp Μαλαισίας - η αγαπημένη μου)..
Kryptonite Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Την Tahiti Road στο Gran Turismo 2..Αν και έχω πάνω από 5ετία να παίξω, ακόμα τη θυμάμαι!Έρωτας με αυτό το παιχνίδι! Επίσης αρκετά καλά θα έλεγα τη laguna seca σε όσα παιχνίδια την έχουν αν και την έμαθα κυρίως λόγω του super-bikes riding challenge.
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ...Monaco...Ναι, το ξέχασα το Monaco. Και εγώ την θυμάμαι σχεδόν τέλεια απ'έξω, αλλά ποτέ δεν την έχω τρέξει πραγματικά γρήγορα.
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Eγώ με κλειστά μάτια τρέχω στην Catalunya/Spain GP, στο Spa Francochamps και στην Tsukuba/Japan. Γενικά ξέρω καλούτσικα τις πίστες που έχει το καλεντάρι της F1.
Sorath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Mugello και Suzuka είναι σίγουρα δύο πίστες που τις ξέρω με κλειστά τα μάτια και είναι απο τις αγαπημένες μου.
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να προσθέσω μόνο στις δικές μου και την Monza, αν και έχω να την τρέξω πολύ καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.