^NaST^ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Έχω ένα Laptop Toshiba Satellite M200 και θέλω να περάσω τα Linux ubuntu. Μετά θα θέλει να βρω όλους Drivers για Linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 θα προτεινα να περασεις SUSE 11 σε Gnome. εχει αρκετους οδηγους, και οτι δεν βρει , το βρισκεις εσυ. εδω θα βρεις εναν οδηγο, .. για οτιδηποτε αλλο κοιτα σε αλλα suse11 threats. http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-opensuse-11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Έχω ένα Laptop Toshiba Satellite M200 και θέλω να περάσω τα Linux ubuntu. Μετά θα θέλει να βρω όλους Drivers για Linux; Βάλε το live-cd του Ubuntu και boot-αρε με αυτό. Θεωρητικά όλα θα δουλέψουν ρολόι. Το 95% των drivers είναι ενσωματωμένοι στον kernel και δε θα χρειαστείς κάτι επιπρόσθετο. http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-ubuntu-8.04-lts-hardy-heron Άσε το Suse Linux, δε θα βρεις το support του Ubuntu + παρακαλάνε να μαζέψουν κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^NaST^ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τα ubuntu δεν τα εχω σε γραμμένα σε CD θα πατήσω μέσα από τα windows εγκατάσταση. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Καλύτερα σε ξεχωριστό partition και dual boot.... Κάψε το iso σε ένα cd-άκι καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Καλύτερα να κάνεις εγκατάσταση κανονικά και όχι μέσα απο windows αν μπορείς... όχι οτι θα έχεις πρόβλημα, αλλά μετά θα υπάρξουν κάποιες διαφορές στην δήλωση των κατατμήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.