Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ποτε δεν καταλαβα γιατι αυτος ο χρωματικος διαχωρισμος για αυτοκινητα με μειωμενα τελη ταξινομησης σε διαφορες κοινωνικες ομαδες.Τον θεωρω ρατσιστικοτατο.... Και τωρα με αφορα αφου περιμενω τεος του μηνα το τριτεκνικο CRV που θα εχει κοκκινες πινακιδες. Οσο εψαξα δεν μπορεσα πουθενα να βρω ποια νομοθετικη διαταξη οριζει κατι τετοιο... Επειδη "νομομαθεις" κυκλοφορουν παντου αρα και δω μεσα ας μας δωσουν τα φωτα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Έλα τώρα θείο Γιάννη. Γιατί δεν λες την αλήθεια; Γιατί δεν λες ότι σε πειράζουν οι κόκκινες πινακίδες γιατί είσαι βάζελος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Έλα τώρα θείο Γιάννη. Γιατί δεν λες την αλήθεια; Γιατί δεν λες ότι σε πειράζουν οι κόκκινες πινακίδες γιατί είσαι βάζελος; Χε...χε.... Ειναι και αυτος ενας σοβαρος λογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 έχω μια εντύπωση ότι ένα αυτοκίνητο με κόκκινες πινακίδες δικαιούται να το οδηγεί μόνο ο κάτοχός του και τα μέλη της οικογένειάς του. άρα λογικά ο διαχωρισμός γίνεται ώστε να είναι ευκολότερος ο έλεγχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Οποιοι περιπριομοι μπορουν να αναγραφοντε στην αδεια κυκλοφοριας που ειναι το πρωτο που ελεγχεται. Οι κοκινες πινακιδες εκτος τους φανατικους του ...γαυρου paredwse και Σια τι εξυπηρετουν ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Νομίζω οτι κόκκινες πινακίδες έχουν οι πολύτεκνοι με αποτέλεσμα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας,τεκμηρίων κτλ κτλ.Αυτό που μου την σπάει είναι οτι το κράτος το είχε κάνει αυτό για να ενισχύσει οικονομικά μια πολύτεκνη οικογένεια και όλοι οι Ελληνάρες πολύτεκνοι αγόραζαν πανάκριβα αυτοκίνητα όπως Mercedes, BMW Και πάει λέγοντας.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα πάντως γιατί έχω κάτι χρόνια να δώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Νομίζω οτι κόκκινες πινακίδες έχουν οι πολύτεκνοι με αποτέλεσμα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας,τεκμηρίων κτλ κτλ.Αυτό που μου την σπάει είναι οτι το κράτος το είχε κάνει αυτό για να ενισχύσει οικονομικά μια πολύτεκνη οικογένεια και όλοι οι Ελληνάρες πολύτεκνοι αγόραζαν πανάκριβα αυτοκίνητα όπως Mercedes, BMW Και πάει λέγοντας.Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα πάντως γιατί έχω κάτι χρόνια να δώ. Μονο μειωμενα τελη ταξινομησης εχουν.Το γιατι σου την σπαει δεν το καταλαβαινω. Η μειωση δασμων δεν εχει να κανει με την οικονομικη κατασταση καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Οχι μονο πολυτεκνοι. Και οι ναυτικοι, οι οποιοι θεωρητικα φερνουν συναλλαγμα στη χωρα, εχουν κοκκινες πινακιδες με μειωμενα τελη. Και οι αναπηροι εχουν μειωμενα τελη για ευνοητους λογους. Προσωπικα το θεωρω σωστο αυτο, δεν εκφραζει ρατσισμο. (ναι ολυμπιακος ειμαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Προσωπικα το θεωρω σωστο αυτο, δεν εκφραζει ρατσισμο. (ναι ολυμπιακος ειμαι ) Εκτος τον...Ολυμπιακο που βλεπεις το σωστο ???? Τι εξυπηρετει ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν ακόμα οι κόκκινες πινακίδες?Είχα την εντύπωση ότι πλέον δεν βγαίνουν...αλλά για να το λέτε κάτι θα ξέρετε.Πάντως από γνωστους μου που είχαν παλιότερα κόκκινες πινακίδες (ναυτικός ο ένας και πολύτεκνος ο άλλος) τις είχαν αλλάξει σε κανονικές νομίζω χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιβάρυνση.Πάντως κ εγώ δεν βλέπω που εξυπηρετεί αυτός ο χρωματικός διαχωρισμός και το διεστραμμένο μου μυαλό αδυνατεί να συναγωνιστεί τις ευρηματικότητες των υπευθύνων!! Γιάννη αφού εσύ είσαι αυτός που άμεσα εμπλέκεσαι σε τέτοια υπόθεση...εσύ θα έπρεπε να μας πείς το γιατί . Καλορίζικο όπως και να χει και καλοτάξιδο. Αν το χεις πάρει και σε κόκκινο χρωματάκι θα του πηγαίνουν ασορτί και οι πινακίδες ;-) Άντε να το παραλάβεις να δούμε τελικά αν θα έχει κοκκινες πινακίδες.(Αλήθεια οι νέες πινακίδες κυκλοφορίας πώς θα είναι άραγε σε τέτοιο χρώμα?Δεν έχω δει πάντως καμία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μονο μειωμενα τελη ταξινομησης εχουν.Το γιατι σου την σπαει δεν το καταλαβαινω. Μου την σπάει γιατί όταν κάποιος έχει ανάγκη παίρνει ένα αυτοκίνητο για να κάνει την δουλειά του και όχι ένα αυτοκίνητο πολυτελείας.'Άρα συμπεραίνουμε ότι δεν έχει ανάγκη από αυτή την κρατική βοήθεια την οποία εκμεταλλεύεται για να κάνει το νούμερό του.Δεν περιμένω να με καταλάβεις,δημόσιος υπάλληλος είσαι και εγώ είμαι πολύ μικρός για να σε καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Edit: Αν και παντελώς άσχετος με αυτό το θέμα φαντάζομαι είναι ακόμα ένα οικονομικό κίνητρο προς τους πολύτεκνους, που το κράτος τους "ανταμείβει" για τα παιδιά. Έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας οπότε γενικά δίνονται πολλές διευκολύνσεις προς τους πολύτεκνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αν και παντελώς άσχετος με αυτό το θέμα φαντάζομαι είναι ακόμα ένα οικονομικό κίνητρο προς τους πολύτεκνους, που το κράτος τους "ανταμείβει" για τα παιδιά. Έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας οπότε γενικά δίνονται πολλές διευκολύνσεις προς τους πολύτεκνους Υπογεννητικότητα?Στην περιοχή που μένω ο καθένας έχει από 3-4 κουτσούβελα, ασχέτος αν είναι Έλληνας ή όχι.Και οι μετανάστες πολίτες που πληρώνουν φόρους είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γιάννη αφού εσύ είσαι αυτός που άμεσα εμπλέκεσαι σε τέτοια υπόθεση...εσύ θα έπρεπε να μας πείς το γιατί . Καλορίζικο όπως και να χει και καλοτάξιδο. Οι πινακιδες θα ειναι κοκκινες. Το ρωτησα προχθες που το παρηγγειλα. Το γιατι δυστυχως δεν το καταλαβαινω !!!!Για αυτο εθεσα το θεμα κι εδω. Ευχαριστω για το "καλοταξιδο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Οποιοι περιπριομοι μπορουν να αναγραφοντε στην αδεια κυκλοφοριας που ειναι το πρωτο που ελεγχεται. Οι κοκινες πινακιδες εκτος τους φανατικους του ...γαυρου paredwse και Σια τι εξυπηρετουν ???? Όπως είπε και ο προηγούμενος insomniak διευκολύνουν τον έλεγχο, όχι αφού σε σταματήσει η αστυνομία αλλά για να μπορεί να εντοπίζονται τα οχήματα αυτά. Αν πχ 1 στα 100 αυτοκίνητα ανήκουν στη κατηγορία αυτή και θέλει κάποιος να κάνει έναν έλεγχο και χρειάζεται 100 "δείγματα" αυτής της κατηγορίας θα έπρεπε (αν δεν είχαν κόκκινες πινακίδες) να σταματήσει 10.000 αυτοκίνητα. Παρεπιντόντως ο πατέρας μου είχε αυτοκίνητο με μειωμένους δασμούς και σχεδόν 0 τέλη κυκοφορίας ως αναπηρικό. Μια χαρά μαύρες πινακίδες είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.