Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας τηλεόρασης usb συμβατής με Linux

ostvarivanje

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως φαίνεται και από το θέμα, θέλω να αγοράσω μία τέτοια κάρτα, αλλά κατά καιρούς έχω διαβάσει για κάποιες ασυμβατότητες σε κάρτα τηλεόρασης στο Linux, αλλά τότε επειδή δεν ενδιαφερόμουν, δεν έδωσα την ανάλογη προσοχή.

Με κάρτες τηλεόρασης δεν έχω καμία σχέση, οπότε δεν ξέρω και τα χαρακτηριστικά τους και το τι μπορούν να κάνουν, εκτός του να βλέπεις τηλεόραση.

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο προϊόν που να έχει δική του κεραία, γιατί δε βολεύει διαφορετικά στο σπίτι μου.

Και τέλος αν γίνεται από το e-shop. Δεν είναι διαφήμιση, αλλά με βολεύει πολύ από το μέρος που βρίσκομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για USB, θα έλεγα να μην ασχοληθείς (για linux support). Μιλάμε για proprietary win only συσκευές. Η Avermedia διαφήμιζε linux support (αγόρασα και εγώ ένα USB tv tuner), αλλά αυτό το support αφορούσε παλιότερους kernel και δεν έχουν φτιάξει από τότε άλλους drivers.

Αντίθετα αν ψάξεις σε pci κάρτες θα βρεις πολλές που έχουν εγγενές support στο linux.

Ώστε gdp77, μου προτείνεις να πάω σε pci, ε; Τι υπάρχει σε pci που να παίζει όσο το δυνατόν πιο εύκολα; Απλά, επειδή με hardware δεν έχω ασχοληθεί, είναι δύσκολο στο να τη βάλεις στο κουτί;

chek2fire, θα το κοιτάξω να δω τι γίνεται, όταν έρθει το περιοδικό εδώ.

Απλά, επειδή με hardware δεν έχω ασχοληθεί, είναι δύσκολο στο να τη βάλεις στο κουτί;

Πολύ απλό είναι. Ανοίγεις το κουτί, και την καρφώνεις σε μια PCI ελεύθερη θύρα. 2 λεπτά υπόθεση...

Τι υπάρχει σε pci που να παίζει όσο το δυνατόν πιο εύκολα;

https://wiki.ubuntu.com/HardwareSupportComponentsMultimedia

chek2fire, θα το κοιτάξω να δω τι γίνεται, όταν έρθει το περιοδικό εδώ.

Νομίζω ότι θα πρέπει να επιλέξεις κάτι από το περιοδικό.

To τελευταίο τεύχος του Eλληνικού linux format έχει παρουσίαση μια σειρά από tv tuner που παίζουν σωστά σε linux.

Ναι αυτό το είδα κι εγώ διάβασε αυτή την στήλη!!

Θα το κοιτάξω το περιοδικό, όταν έρθει εδώ. Στα Γρεβενά βρίσκομαι, αλλά και σε μεγαλύτερες πόλεις, το περιοδικό έρχεται με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών.

Eίναι πρόβλημα τα περιοδικά ειδικού τύπου στην επαρχία. Η μόνη λύση είναι η συνδρομή. Αν βρω χρόνο θα φτιάξω την λίστα με την αναφορά που υπάρχει στο περιοδικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...