Προς το περιεχόμενο

DVD playback, σε τί ανάλυση; Και με ή χωρίς Pan&scan;

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν βλέπω DVD από τον υπολογιστή μου υπέθεσα ότι είναι καλή ιδέα να ρυθμίσω την ανάλυση στην μικρότερη δυνατή ώστε να έχω την πιο καλή κίνηση και να μην χάνω καθόλοθ καρέ. Ετσι ρύθμισα το PowerDVD να παίζει στα 800x600. (640x480 απεκλείσθη γιατί πρέπει να είναι μικρότερη από την ανάλυση του DVD). Η απορία μου τώρα είναι η εξής: Θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας αν βλέπω τα DVD σε μεγαλύτερη ανάλυση ή θα είναι ακριβώς το ίδιο με τα 800x600; (Αν υποθέσουμε ότι το σύστημά μου θα μπροεί να δείχνει και πιο πάνω χωρίς να χάνει καρέ). Αυτό το ρωτάω γιατί υπέθεσα ότι αφού έτσι κι αλλιώς η ανάλυση του DVD δεν είναι τόσο μεγάλη και απλά η εικόνα θα μεγενθύνεται τότε δεν έχει νόημα η υψηλότερη ανάλυση; Κάνω λάθος;<P>Κι επίσης, απλά από περιέργεια, πώς βλέπετε τις ταινίες σας; Χρησιμοποιείτε το Pan & Scan ή τις βλέπετε στην κανονική αναλογία; Εγώ παρόλο που θα μου άρεσε να αξιοποιώ όλη μου την οθόνη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα κομμάτια που κόβονται είναι σημαντικά και ότι καλύτερα μπορώ να απολαύσω την ταινία στην κανονική της μορφή έστω και με μαύρες λωρίδες... Εσείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...