Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster Real Power M520: Γνωρίζετε κατι γι' αυτο?

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος φιλος γνωριζει, ακομη καλυτερα οποιος τυχον το εχει δοκιμασει,

ας βοηθησει/μας δωσει τα φωτα του, για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο:

http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=2685

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806616

Reviews του, δε βρισκω εκτος απο αυτο:

http://www.burnoutpc.com/modules/smartsection/item.php?itemid=267

Στα specifications του φαινεται B)

Efficiency 81%, 5 χρονια εγγυηση.

Εκτος και υπαρχει καλυτερο, σε αυτη την κατηγορια τιμης.

Δημοσ.

Είναι η καλή σειρά της coolermaster , αποδίδει και παραπάνω απο 81% απο οτι είχα δεί σε reviews , δυστυχώς με ένα απλό search δεν τα βρίσκω τώρα ,πάντως έχει κατασκευαστεί με το τελευταίο standar V2.91. ,έχει 4 12v rails ,αποκλείεται να μην είναι καλό ,τουλάχιστον για τα χρηματά του . Το ότι δεν υπάρχουν reviews ισως είναι επειδή είναι σχετικά καινούριο προιόν .

Δημοσ.

πωπω 3870χ2 , δεν ξέρω ποσα Αμπς ζητάει αυτή απο τα 12v rail ,καπου 28 φαντάζομαι σαν την 9800gx2 ,

Tεσπα , εγώ πιστέυω οτι φτάνει αλλα κοίτα και πόσα προτέινει η ati .

Ετσι κι αλλιώς είναι sli certified , εγώ θα πάω σήμερα να το παραλάβω απο το e-shop για το pc του αδερφου μου αλλα αυτός μια 8800gs εχει ο καημένος .

Δημοσ.

Αφου το παραλαβεις/δοκιμασεις για γραψε εντυπωσεις :devil:

Αν μπορεις μεχρι και αυριο απογευμα -που θα το παρω :P

28 μου ακουγονται μαλλοον λιγα για 9800gx2...

Αν δεν δωσω την 3870 Χ2, θα την αναλαβει :mrgreen:

Εχει και "8-pin vga" = overclocking friendly :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

από guru3D

A single GeForce 9800 GX2 requires you to have a 550 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total) at least 35 Amps available on the 12 volts rails.

In my view the Radeon HD 3870 X2 series require you to have a 550+ Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system, and I think that's barely on the safe side. Also recommended is 30 AMP's on the 12 volts rails for stable power distribution (on a single card configuration)

εγώ πάντως θα πρότεινα Corsair 550w

Δημοσ.

Για το Corsair 550w θα παω τελικα -θελωντας και μη- ThReSh, γιατι (εκτος απο το Πλαισιο) πουλησαν τα παντα => ακομη και αυτο που θα παραλαμβανα αυριο, οι αχρειοι στο E-shop :shock: :eek:

[Τελικα δεν ειναι να γραψουμε για κατι φτηνο & καλο, το κανουμε αναρπαστο]

Δημοσ.

Στο xs μέσα σε ένα εξάμηνο διάβασα για 2 περιπτώσεις, όπου στη μία κάνοντας o/c σε ένα QX9650 under cascade, και στην άλλη σε ένα σύστημα με Wolfie under water πουσαρισμένο στα τέρματα (για 24/7) και 2 χ 3870 την έπαιξε το CoolerMaster ...

Στην περίπτωση του Xavier (ο 1ος) του πήρε μαζί και mobo :-(

Στην περίπτωση του 2ου του πήρε μαζί και άλλα πράγματα ...

Χίλιες φορές καλύτερα το Corsair Δημήτρη ;)

Στην Ελλάδα ζούμε ρε συ Δημήτρη, τί περίμενες ? Ότι θα το άφηναν ? ... :-(

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν το corsair είναι καλύτερο , αυτό που μπορώ να εγγυηθώ εγώ ,γιατί σήμερα το έβαλα , είναι ότι είναι πραγματικά ΑΘΟΡΥΒΟ .Δεν θέλω να σε επηρεάσω , έτσι κι αλλιως

εγώ μια 8800gs και εναν dual core του έχω πάνω ,απλά απο άποψης θερμοκρασίας και θορύβου έμεινα απόλητα ικανοποιημενος .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...