johnf Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια εκει που βλεπω Las Vegas, ξαφνικά το Pc κανει restart μόνο του?? Φταιει κάτι με τις μνήμες?? Οι θερμοκρασίες της CPU ειναι καλές για το P4 μου(των RAM δεν ξέρω ομως)....
angmar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Συμβαίνει συχνά αυτό ή μόνο όταν βλέπεις Las Vegas; Μπορεί το PC σου να είναι κατά του τζόγου :Ρ . Για καλό και για κακό κατέβασε το memtest και τρέξτο για κανα 3ωρο να ελέγξεις τις μνήμες σου, επίσης αν έχεις κανένα liveCD linux, μπούταρέ το και δες ένα δυο επισόδεια εκεί, αν δε κάνει reboot, μπορεί να είναι μόνο τα windows κατά του τζόγου.
fwtonio Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Τα winxp αντί να βγάλουν μπλέ οθόνη (δηλ κρασάρισμα) κάνουν επανεκκίνηση. Για να το απενεργοποιήσεις: Δεξί κλίκ στον υπολογιστή μου -> Ιδιότητες -> Καρτέλα για προχωριμένους -> Εκκίνηση και αποκατάσταση, Ρυθμίσεις -> Και ξετσεκάρεις εκεί που λέει Αυτόματη επανεκκίνηση. Αν κρασάρουν ξανα από το μήνυμα της μπλέ οθόνης ίσως να βγάλεις άκρη τι το προκάλεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.