Xmmmm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αγαπητοί φίλοι insomniτες έχω μπροστά μου τρείς (3) κάρτες ήχου και δεν ξέρω ποια να προτιμήσω. Χέλπ μι ! 1) Aureon 5.1 PCI 2) Maya 5.1 MK-II 3) Sound Blaster Audigy Se Bulk
Xmmmm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Επειδή βλέπω οτι δεν απαντάει κανείς, να τονίσω οτι δεν σας δουλεύω και οτι ούτε μπαίνω εδώ για να κάνω άσχετα threads ώστε να έχω με κάποιον να μιλάω ( συμπέρασμα που ίσως να έβγαλε κανείς από τα προηγούμενα threads μου ; ). Η πληθώρα αυτή των καρτών προέκυψε επειδή πέρσυ, η κάρτα ήχου που είχε έρθει με το κουτί δεν έπαιζε και πήγα και αγόρασα μια άλλη η οποία επίσης δεν έπαιζε κ.ο.κ. και κατέληξα έτσι με 3 κάρτες αγορασμένες και την μια που είχε από πρίν ( την οποία και ξαναδοκίμασα μετά και έπαιζε, αφού είχα φάει καμία 100ρια ευρώ στις άλλες ) και την οποία χρησιμοποιώ μέχρι τώρα. Χτές που έψαχνα κάτι έπεσα πάνω στις κάρτες και είπα μιας που απέκτησα και μια οικειότητα με το να ανοίγω το κουτί και να βγαλο-βάζω πράγματα, να κάνω το thread ώστε να βάλω πάνω την καλύτερη. Ας απαντήσει καμιά ψυχή, τόσοι το έχετε διαβάσει
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Επειδή βλέπω οτι δεν απαντάει κανείς, να τονίσω οτι δεν σας δουλεύω και οτι ούτε μπαίνω εδώ για να κάνω άσχετα threads ώστε να έχω με κάποιον να μιλάω ( συμπέρασμα που ίσως να έβγαλε κανείς από τα προηγούμενα threads μου ; ). Η πληθώρα αυτή των καρτών προέκυψε επειδή πέρσυ, η κάρτα ήχου που είχε έρθει με το κουτί δεν έπαιζε και πήγα και αγόρασα μια άλλη η οποία επίσης δεν έπαιζε κ.ο.κ. και κατέληξα έτσι με 3 κάρτες αγορασμένες και την μια που είχε από πρίν ( την οποία και ξαναδοκίμασα μετά και έπαιζε, αφού είχα φάει καμία 100ρια ευρώ στις άλλες ) και την οποία χρησιμοποιώ μέχρι τώρα. Χτές που έψαχνα κάτι έπεσα πάνω στις κάρτες και είπα μιας που απέκτησα και μια οικειότητα με το να ανοίγω το κουτί και να βγαλο-βάζω πράγματα, να κάνω το thread ώστε να βάλω πάνω την καλύτερη. Ας απαντήσει καμιά ψυχή, τόσοι το έχετε διαβάσει Απο τις 3 αυτες μονο την audigy εχω δοκιμασει.Τοτε..καποτε δηλαδη..που ειχα διαβασει κανα δυο review ειχα καταληξει οτι ειναι παραπλησιων δυνατοτητων χωρις να ξεχωριζει καμμια ιδιαιτερα.Kαι λογικο ειναι, στη τιμη αυτη ποση διαφορα θα δεις.Βασικα ανοιξε το κουτι (ξανα ) και δοκιμασε τις ολες !! Αφου εχεις παρει το κολαι.. Η maya της audiotrack ειναι ? Αν ναι και επρεπε να διαλεξω μια αυτη θα εβαζα.Κυριως λογω συμπαθειας στη εταιρεια..
talos_2002 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Maya 5.1 MK-II, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Ξεκάθαρα η καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.