Προς το περιεχόμενο

προγγραμα να βλεπω με το oc τις νεες δυνατοτητες του pc

blaxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πω πω..ανεβαζει τοση μεγαλη θερμοκρασια και βαζεις μπρικι και βραζεις νερο ετσι?

δηλαδη αν τον δικο μου Ε8500 απο 3,16 τον παω στα 4 θα κανει καφε?

για fredochino τι λες θα τα καταφερει?κριμα ομως δεν πινω καφε..μονο παιζω pro..

Φιλαρακι αλλο prescot στα 4 αλλα pernyn/cornoe :P

Ο δικος μου ειναι σομπα για το χειμονα.:devil::devil:

Δημοσ.
Super Pi ftw

Πάνο ούτε με το SuperPi φαίνονται οι νέες δυνατότητες του pc, ούτε και με κανένα benchmark γενικότερα ;)

Συγκεκριμένα, όσον αφορά το SuperPi, ας πάρουμε για παράδειγμα 2 άτομα :

Ο ένας είναι ο blaxos (wtf ? :P) ο οποίος και έχει ανεβάσει τον 8500 του στα 4GHz, και ο zaxos (:-D) ο οποίος πήγε τον 8500 του στα 3.6GHz ...

Πάει λοιπόν ο blaxos, ωσάν άπειρος σε θέματα benchmarking, και έχοντας ανοιχτό το Media Player ακούγοντας το Επιστροφή στη φύση - Ψόφιοι Κοριοί :lol:, γράφοντας ένα DVD, και σερφάροντας στο internet ενώ από πίσω τρέχει το Tune Up Utillities - 1 click system maintenance, τρέχει το SPi και βγάζει 13.3 seconds ...

Ο zaxos που είναι τρελός tweaker με nLited Windows setup + sp2, windows classic theme, real time priority, LSC=1, many many services killed, ένα γρήγορο CW (με 632MB waza file) πριν το 1M, με το SPi σε ERAM-drive etc etc, βγάζει στα 3.6GHz 11.5 seconds ... Σου λέει ο blaxos, τί παίζει τώρα ? ... :P

Και γενικότερα σε ΟΛΑ τα benchmark, όλο και κάποιο tweak δύναται να γίνει για να βγάλεις καλύτερο score ...

Οπότε το αποτέλεσμα του overclocking, γίνεται αντιληπτό σε ορισμένες εργασίες που κάνεις στο pc ... ;)

Εμένα που τον είχα πάει στα 5GHz με το cascade, έφτιαχνε ντοματίνια ala bomba ... Ακουμπάς το ντοματίνι πάνω στο evap για λίγο, και μετά αρχίζεις και τα πετάς από το μπαλκόνι όπου βρεις ... :-D

Δημοσ.

για τους καφεδες πιο πανω: το δικο μ δεν περνει o/c για να φτιαχνω καφεδες με τον cpu εχω ομως το router (siemens cl-110) που αν το βαλεις να κατευαζει ψηνεισ ολοκληρο γουρουνοπουλο...:-D:-D:-D και νομιζω πως το ξερουν μερικοι....

*o/c δεν γιατι: asrock p4i65g που εχει μια μακακια π δεν μπορω να το πειραξω πανω απο 10%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...