tereza18gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γεια σας. Μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το λαπτοπ μου, δεν είναι προσωπικα δικό μου, και δεν ξέρω να το χειρίζομαι πολύ επειδή δεν έχω ιδέα από vista και δίκτυα. Δοκιμάω ασύρματη σύνδεση με συνδέει αλλά μου λέει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο υπολογιστης συνδέθηκε αλλά δεν έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ και έτσι δε μου ανοίγει σελίδες. Δοκίμασα με περισσότερα από 1 δίκτυα και τα ίδια. Πριν λίγες μέρες που το είχα δοκιμάσει λειτουργουσε μια χαρά. Τι να έχει; Έχει σχέση που χτες συνδέθηκα με απλή παλιά σύνδεση (αυτή την εκενυριστικά αργή των 50 ΚΒs) ?? Ευχαριστώ πολύ.
gkastros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δες αν εχεις καρφωτη IP Δεξι click στη συνεση, ιδιοτητες , TCP/IP properties
tereza18gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τι είναι αυτό που λες; Περιέργως το πρόβλημα λύθηκε αλλά μετακόμισα και όπως λειτουργεί το ADSL χάνει τη σύνδεση (όπως πριν δεν ανοίγει σελίδες) και μόλις βγάλω το καλώδιο που συνδέει το ADSL με το τηλέφωνο και το ξαναβάλω είναι εντάξει. Τι συμβαίνει;;;
koystado Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 και εγω εχς ακριβως το ιδιο προβλημα κανω συνδεση ασύρματη ολα καλα αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ οταν δοκιμασα να μπω στο msn και δεν εμπαινε πατησα αντιμετωπιση προβληματων και εκει ειδα οτι ειχε καποιο προβλημα με το DNS ξερει κανεις τι μπορω να κανω ωστε να μπορω να μπω στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.