Προς το περιεχόμενο

Απο 9800gtx σε 4870

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ακομα αλλα μαλλον 245 γιατι τοσο εχουν την albatron(μακαρι να μου τη χρεωσουν τοσο διοτι θα παρω τη 4870 σχεδον τζαμπα)

Δημοσ.

Παιδια η επειχηρηση απετυχε.Με πηρε τηλεφωνο ο πολιτης και μου ειπε πως μιλησε με το διευθυντη και δεν γινετε να γινει αλλαγη.

Δημοσ.
Παιδια η επειχηρηση απετυχε.Με πηρε τηλεφωνο ο πολιτης και μου ειπε πως μιλησε με το διευθυντη και δεν γινετε να γινει αλλαγη.

Πετυχες σε n00bs τοτε :lol::P

Δημοσ.
Πετυχες σε n00bs τοτε :lol::P

ρε άνθρωπε συγνώμη αλλά γιατί πέτυχε σε noobs???επειδή πήγε να γυρίσει πίσω μια κάρτα που είναι δουλεμένη και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα??:-(μη τρελαθούμε κιόλας..όπως είπα είναι δύσκολο γενικά να γίνει κάτι τέτοιο..(δεν είπα ακατόρθωτο πριν πεις οτιδήποτε)

Δημοσ.
ρε άνθρωπε συγνώμη αλλά γιατί πέτυχε σε noobs???επειδή πήγε να γυρίσει πίσω μια κάρτα που είναι δουλεμένη και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα??:-(μη τρελαθούμε κιόλας..όπως είπα είναι δύσκολο γενικά να γίνει κάτι τέτοιο..(δεν είπα ακατόρθωτο πριν πεις οτιδήποτε)

Γιατι κατι τετιο αλλαζει απο μαγαζι σε μαγαζι (ιδιας ονομασιας). Αν σε ενα πλαισιο δεν στην κανουν την δουλεια τοτε σε καποιο αλλο σιγουρα. Αν ενας πωλητης/ διευθυντης εχει τα χρονακια του σε ενα καταστημα τοτε θα στην κανει την αλλαγη.

Δημοσ.

και εγώ είχα μια 9800gtx και είχε πρόβλημα...τους τι πήγα πίσω την έλεξαν και καλά xD και αφού μου λένε ότι θα βρούν 9800gtx σε 10 μέρες τους λέω τι έχουμε ετοιμοπαράδοτο και πήρα μια gtx 260.

μπαγλαμάδες είναι η περισσότερη εκεί μέσα...αλλα είναι και μερική ένταξη άτομα ;)

Δημοσ.
Γιατι κατι τετιο αλλαζει απο μαγαζι σε μαγαζι (ιδιας ονομασιας). Αν σε ενα πλαισιο δεν στην κανουν την δουλεια τοτε σε καποιο αλλο σιγουρα. Αν ενας πωλητης/ διευθυντης εχει τα χρονακια του σε ενα καταστημα τοτε θα στην κανει την αλλαγη.

που κολλάνε τα χρόνια που έχει ένας στο κατάστημα???ίσα ίσα που μπορεί να έχει δει παρόμοιες περιπτώσεις και να το κάνει πιο δύσκολο το όλο σκηνικό...

Δημοσ.

Φιλε μου εγω πιστευω πως πρεπει να πας στο καταστημα ο ιδιος και να ζητησεις να δεις τον διευθυντη και να του το πεις.. Σπανια πιστευω πως θα σου αρνηθει γιατι εχει ενα ονομα το πλαισιο και δεν θελει με τιποτα να το χασει..

Εξ αλλου μην θεωρεις καθολου απιθανο οτι ο πωλητης που σε πηρε ουτε καν μιλησε με τον διευθυντη και επειδη βαριοτανε αλλα και για να μην ειναι ο υπαλληλος ο οποιος εγινε η αιτια να μιλησεις με τον διευθυντη..

Εγω προσωπικα αν ημουν στη θεση σου θα το κηνυγουσα αρκετα..

Δημοσ.
που κολλάνε τα χρόνια που έχει ένας στο κατάστημα???ίσα ίσα που μπορεί να έχει δει παρόμοιες περιπτώσεις και να το κάνει πιο δύσκολο το όλο σκηνικό...

Ακριβως το αντιθετο. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες να σου πω γιατι και πως. Απλως μπορω να σου πω με σιγουρια οτι αν το πεις εσυ ο ιδιος στον υπευθυνο του καταστηματος κατα ενα 99% θα σου την κανει την αλλαγη.

Δημοσ.

Παιδια μιλησα και ο ιδιος με το διευθυντη και μου ειπε τα ιδια πραγματα με το πολιτη. Επεισης και κατι κουλο που μου ειπε ειναι οτι δεν το συμφερει να στειλει την 9800 στο stock και να μου δωσει πιστωση.

Δημοσ.

Καλά σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα παίρνουν ναρκωτικά, με ποιό σκεπτικό πρέπει σώνει και καλά να πάρει την κάρτα πίσω; Δηλαδή μπορώ να πάω σε έναν μαντρά και να μου πάρει το αμάξι είτε μπορεί να το πουλήσει είτε όχι και στην τιμή που θέλω; και το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο έμπορος είναι και αν τον συμφέρει θα κάνει την συναλλαγή. Αυτό που έχει υποχρέωση είναι να στο αλλάξει αν έχεις προβληματικό προϊόν. Αλλά έτσι είναι μας έχουν κακομάθει κάποιοι και μετά την απαίτηση μας την βαφτίζουμε «δικαίωμα» και αυτόν που δεν μας το κάνει «άθλιο» για να μην πώ τίποτε άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...