Προς το περιεχόμενο

Απο 9800gtx σε 4870

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Αυτη τη στιγμη εχω μια 9800gtx και ηθελα να αγορασω και την asus striker 2 formula για να κανω sli αλλα ειδα πως το πλαισιο τις εχει καταργησει ολες εκτος της albatron(που αποκλειεται να την αγορασω). Ετσι σκεφτομαι να την επιστρεψω στο πλαισιο και να ζητησω αλλαγη με μια 4870 (εχω ακουσει οτι για αλλαγη με αλλο μοντελο θα πρεπει να εχεις και τα κουτια τα οποια και εχω) τι λετε αξιζει η αλλαγη και ποσο πιθανο ειναι να πραγματοποιηθει, θα θελα να μου πειτε και για παρομοιες εμπειριες απο πλαισιο.

Δημοσ.

με κλειστά μάτια μην το σκέφτεσαι καθόλου.Η κάρτα(4870) απλά σπέρνει αλλά θα σου πρότεινα αν μπορούσες να περιμένεις της 4870 με 1gb μνήμη και αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή να την πάρεις.

Δημοσ.
συγνώμη ρε φίλε δε κατάλαβα θα γυρίσεις χρησιμοποιημένη κάρτα???διότι αυτό δε γίνεται...

Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται,δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο

Δημοσ.

Προτιμω να παρω αυτη με τα 512mb γιατι οπως ειπες δεν θα εχει και καμια τεραστια διαφορα. Ενας φιλος μου ειχε μαρει μια 8800gt και την επεστρεψε μετα απο καιρο με τι δικαιολογια πως κανει θορυβο και τη δεχτηκαν πισω.(ειχε τα κουτια και πληρωσε τη διαφορα και πηρε μια 8800gts)

Δημοσ.
συγνώμη ρε φίλε δε κατάλαβα θα γυρίσεις χρησιμοποιημένη κάρτα???διότι αυτό δε γίνεται...

Ποιος σου ειπε οτι δεν γινετε? Αναλογα τον πωλητη (αν ειναι νεος η παλιος) και αν δεν βγαλεις καποια ακρη τοτε το λες στον διευθυντη ο οποιος ειναι 100% σιγουρο οτι θα στην κανει την αλλαγη αλλα θα σου παρει την καρτα που εφερες με τις τωρινες τιμες και οχι με την τιμη που την πηρες. Οπως και να εχει εσυ εισαι αυτος που κερδιζει (και αυτοι κερδιζουν αλλα δεν σε νοιαζει αυτο).

Δημοσ.

Ενοιτε οτι θα πληρωσω τη διαφορα με τη τωρινη αξια της καρτας. Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τη δεχονται πισω , δηλαδη τι οφελος εχουν απο αυτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τι έχει η Albatron? :P

τι θα την κάνουν μετά όμως την μεταχειρισμένη κάρτα?

πάντως είναι 50-50 να την δέχτουν...

Δημοσ.

τι θα την κάνουν μετά όμως την μεταχειρισμένη κάρτα?

Θα την σφραγίσουν και θα την πουλήσουν για στόκ :X:p

Δημοσ.

Εγω εχω την overcloked εκδοση της sparkle και υποτηθεται πως για να κανεις sli και οι δο καρτες θα πρεπει να εχουν ιδιους χρονισμους(μπορω βεβαια να κανω και oc αλλα γιατι να μην παρω την 4870 που ειναι πολυ καλυτερη΄)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν είναι ανάγκη να έχουν τα ίδια clocks...

δεν είπα να μην πάρεις την 4870 απλά είχα απορία γιατί είπες όχι Albatron

Δημοσ.
Θα την σφραγίσουν και θα την πουλήσουν για στόκ :X:p

Και οχι μονο. Μεσα σε ετοιμους Η/Υ οπου θα την διωξουν ανετα χωρις προβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

στις 15-16 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσει η 9800GTX+ θα πέσουν όλες στα 120-130 euro (ίσως και παρακάτω)

Δημοσ.

Παιδια την πηγα σημερα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι θα την ελεξουν και ειναι οκ θα μου δωσουν πιστωτικο.Το θεμα ειναι πως δεν εχουν φερει ακομα τη 4870.Ο υπαλληλος μου ειπε πως GECUBE εξαντληθηκε και η conect 3d δεν εχουν ερθει ακομα(ηταν να ερθουν απο τισ 27/6) οποτε περιμενω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...