Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία για δορυφορικό internet να διαλέξω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας ενδιαφέρομαι να κάνω μια σύνδεση internet ADSM για το laptop λόγω της εργασίας μου εχω πάρα πολλά ταξίδια και ενδιαφέρομαι να έχω internet καθ οδόν όπου και αν βρίσκομαι στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω ποια εταιρεία έχει το καλύτερο σήμα, καλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ,αξιοπιστία και πάνω απο όλα ποιά εταοιρεία συμφέρει οικονομικα σε σχέσή με τον μεγαλύτερο όγκο κατεβάσματος ή τις περισότερες ώρες χρήσης. Θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάλα το θέμα να μου δώσει τα φώτα του .

Ευχαριτώ πολύ .

Δημοσ.

Δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημά σου, απλά ήθελα να σου πω ότι μάλλον αναφέρεσαι σε ασύρματο (mobile broadband) και όχι δορυφορικό ίντερνετ. Καλό θα ήταν να αλλαχτεί ο τίτλος!

Δημοσ.

φιλε μου θα πας στο γερμανό θα ζητήσεις ασύρματο internet θα σου δώσουν ένα usb stik για να συνδεθείς ασύρματα όπου και να είσαι,το μονο κακό έιναι 12 μήνη συνδρομή ξεκινάει από 3,5 euro το μηνα μέχρι 30 euro....

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση-διόρθωση δεν το είχα προσέξει ασύρματο ιντερνετ χρειάζομαι . Μηπως γνωρίζει κανείς ποιά εταιρεία έχει την μεγαλύτερη κάλυψη;

Ευχαριστώ πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...