Προς το περιεχόμενο

Suse 11 GNOME - The Perfect Desktop

Susi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου τελειωσα την εγκατασταση ψαχτικα να δω τι μπορω να προσθεσω, και ανακαλυψα αυτο, ισως να το γνωριζεται ειδει , αλλα για οσους δυσκολευονται στο να περασουν προγραμματα ειναι ενας παρα πολυ καλος οδηγος.

:mrgreen:

http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-opensuse-11

ετσι και το δικο μου desk

screenshotfp2.th.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφου τελειωσα την εγκατασταση ψαχτικα να δω τι μπορω να προσθεσω, και ανακαλυψα αυτο, ισως να το γνωριζεται ειδει , αλλα για οσους δυσκολευονται στο να περασουν προγραμματα ειναι ενας παρα πολυ καλος οδηγος.

:mrgreen:

http://www.howtoforge.com/the-perfect-desktop-open

Το link δεν βγαίνει :shock:

Ένας φίλος μου το εγκατέστησε και είχε ξενερώσει πολύ με τα repositories. Για κάποιον λόγο, ενώ έπερνε τα standard απο το site του opensuse δεν γινόντουσαν update και δεν μπορούσε να περάσει καμμία εφαρμογή νομίζω. Όλα αυτά και στην έκδοση 11 και στην προηγούμενη.

Εχει γενικά προβλήματα ο package manager του;;;;

Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο πρόβλημα.(Μήπως επειδή πήγε να κατεβάσει κάτι όταν είχαν πάρει φωτιά οι repos του suse??)

Μάλλον εγώ σήμερα που το εγκατέστησα και έκανα τα updates, πήρε φωτιά το router μου απ' την ταχύτητα! Σφαίρα.

οχι απολυτως κανενα προβλημα.. ολα περαστικαν κανονικα, οπως και τα upgrades, οντως avpap , και εγω εχω παρατησηση μεγαλη διαφορα στην διαχειρηση του bandwidth απο φοξ κλπ...οπως και στο suse 10.3.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο πρόβλημα.(Μήπως επειδή πήγε να κατεβάσει κάτι όταν είχαν πάρει φωτιά οι repos του suse??)

Δεν νομίζω, γιατί το είχε κάπου 3-4 μέρες...

Μάλιστα δοκίμασε και την προηγούμενη έκδοση, χωρίς αποτέλεσμα πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...