Προς το περιεχόμενο

Να πάρω acer????

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καλύτερο τρόπος για να δείς την ποιότητα της οθόνης είναι να του ρίξεις μια ματιά απο κοντά. Οσο για τα Acer πολλά ακούγονται για τα εξαρτήματα αλλά και το service της εταιρίας

Δημοσ.

μια χαρα ειναι,αλλα,αλλα προσοχη στο servis, τωρα το ειδα,γιατι ενα χρονο εγγυηση,παρε την εταιρεια και ρωτα τους.

Δημοσ.

με acer είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

βέβαια άποψη μου, να πάρεις την χρυσή εγγύηση, πας στα 3 χρόνια, καλύπτουν ζημιές, δωρεάν μεταφορά με κούριερ κτλ!

είναι άψογοι!

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο περιθώριο.Απλώς θέλω ένα laptop που να αξίζει τα λεφτά του και να με καλύψει.Η χρήση που θα του κάνω είναι για τη σχολή μου,κάποιες ηχογραφήσεις(μάλλον θα βάλω εξωτερική κάρτα ήχου),θα παρέσω κάποια μαθηματικά πακέτα,χρήση για τη σχολή μου και θα βλέπω και καμιά ταινιούλα.Ειχα βρει στην αρχή ένα vaio με 1300 ευρώ.Αλλά αυτός σε πάρα πολύ μικρότερη τιμή διαθέτει καλύτερα χαρακτηριστικά από τον vaio.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε κ εγω θα ειμαι κατοχος του παρακατω υπολογιστη(αυριο ελπιζω να το εχω στα χερια μου)...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907975

Ακουσα πολλα για τα ΑCER αλλα απ οτι καταλαβα ειναι καθαρα θεμα τυχης οπως σε ολα τα πραγματα(οκ δεν λεω υπαρχουν κ καλυτερα σε ποιοτητα αλλα τα ACER αποτελουν τιμιες αγορες στον χωρο των φορητων υπολογιστων),οι αποψεις που θα ακουσεις ειναι πολλες απο το οτι ειναι σκυλια κ επεσαν απο το 10 οροφο κ λειτουργουν μια χαρα κ απο το οτι στην 2 μερα λειτουργιας τους καηκε η motherboard.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο κ εχεις το κεφαλι σου υσηχο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907969

Με σωστη λειτουργια δεν θα εχεις προβλημα...

Αληθεια για αυτα που το θες γιατι δεν κοιτας κατι σαν το δικο μου(σε καλυπτει ανετα) κ τα 100+ ευρω που μενουν αγορασε την εγγυηση,μια βαση με ανεμιστηρα κ ενα mouse.

Δημοσ.

πολλή καλή φάση και αυτός που διάλεξες εσύ.Μιλάω πάντα με αναλογία απόδοση-τιμή.Εγώ προτιμώ βέβαια τον άλλον για την ισχύ του επεξεργαστή,καθώς θα ασχοληθώ και με επεξεργασία γραφικών και βίντεο που χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισχύ επεξεργαστή.Πάντως φίλε μου πιστεύω ότι αυτή η επέκταση εγγυησούλας είναι πολύ καλή περίπτωση!

Δημοσ.

Προσωπικά αν αγοράζα κάτι από Acer σίγουρα δεν θα ήταν φορητός αυτής της σειράς. Αν σου αρέσει αγόρασε την επέκταση εγγύησης (Advantage Plus Accidental Damage)να είσαι ήσυχος και λιώσε το.

ΥΓ: Θα προτιμούσα να το αγοράσω από εδώ όχι για τα -20 ευρώ αλλά διότι το κατάστημα είναι πιστοποιημένο service point, αν δεν κάνω λάθος και θα γλιτώσεις αρκετό χρόνο σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, από ότι αν σταλεί στην αντιπροσωπία.

Δημοσ.

πιστευω πως με μια επεκταΣη εγγυησης θα εισαι μια χαρα. το σερβις να ξερεις πως ειναι κακο εως πολυ κακο, οχι τοσο απο τεχνογνωσια οσο απο αντιμετωπιση του πελατη- και εντελως 'τυχαι' το σερβις ειναι το ιδιο με της φουτζιτσου..

για μενα εναλλακτικα μην πας σε σονυ καθως ειναι ακριβα αν και πολυ καλα, αλλα πηγαινε σε τοσιμπα, ειναι η χρυση τομη ποιοτητας αξιοπιστιας και αποδοσης

Δημοσ.

Θα προτιμούσα καλύτερα το νέο φθηνό acer aspire one...τουλάχιστον θα είναι φθηνό και θα αξίζει κάπως τα λεφτά του..

Δημοσ.

Βασικά, άμα είναι να πάρεις αυτόν με επέκταση εγγύησης τότε η τιμή βγαίνει στα 850Εουρα.

Αυτός εδώ όμως ο HP που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά geforce 8400 αντί για 8600 έχει 900 Εουρα.

Γενικότερα δε με πειράζει για 50 ευρώ παραπάνω. Μήπως καλύτερα ο ΗΡ που είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία αλλά με λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών???

Ερώτηση: Με την 8400 του ΗΡ θα παίζω άνετα ταινίες σε FullHD (1080p) με έξοδο σε τηλεόραση???

Και ξέρει κανείς αν θα τρέχουν ικανοποιητικά τα 3d effects σε ubuntu???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...