Προς το περιεχόμενο

Ελληνική εταιρία κόντρα στη yahoo :)

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχουν windows mobile συσκευή ίσως τους ενδιαφέρει το επίσημο release του Wi-Not Mobile Beta. Το Wi-Not είναι δωρεάν και περιλαμβάνει ένα σύνολο εφαρμογών όπως TV, Ραδιόφωνο, messenger, μηχανή εύρεσης παιχνιδιών flash, web browser, πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων, μηχανή εύρεσης ηχητικών αρχείων, και το Wi+ όπου θα προστίθενται συνεχώς νέα προγράμματα. Σε σύγκριση με το yahoo go και άλλα αντίστοιχα πακέτα πιστεύω ότι είναι κατά πολύ ανώτερο και πολλά υποσχόμενο.

Μειονεκτήματα της πλατφόρμας που εντόπισα είναι καταρχήν το γεγονός ότι είναι σε beta έκδοση και το ότι προς το παρόν είναι συμβατό μόνο με windows συσκευές (pda με ανάλυση εικόνας 240*320) που πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτουν stylus.

Πάντως οφείλω να πω ότι μέχρι τώρα αυτό που είδα μου άρεσε πολύ και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει για pda.

Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ότι η εταιρία που κατασκεύασε τη πλατφόρμα είναι Ελληνική. Λέτε να δούμε καμία ελληνική εταιρία να ντεμπουτάρει ανάμεσα στη παντοκρατορία των αμερικανών στην τεχνολογία?

Όπως και να χει από μένα καλή επιτυχία παιδιά!!!

http://www.wi-not.gr και http://www.wi-not.com

Δημοσ.

Πραγματικα εξαιρετικο site φιλε!!

Επαθα πλακα! Κατεβασα το software και το εβαλα στο QTEk το S200 και δουλευει αψογα!!

Στο TV εχει ακομα και το Star Channel να δεις!!

Μου αρεσε πολυ επισης τα games. Μπορεις να κανεις ενα search(εγω εκανα puzzle bubble!)

και να παιξεις αμεσως το παιχνιδι που θελεις!!!

Μπορεις επισης να κατεβασεις μουσικη!!! Αυτο ειναι νομιμο??? Οπως και να εχει εχω κατεβασει 2-3 τραγουδακια μεχρι τωρα!! Πολυ καλο!

Καμμια φορα ομως αν και επιστρεφει αποτελεσματα δεν κατεβαζει το τραγουδι. Ευτυχως δεν ειναι συχνο αυτο..

Κατα τα αλλα πολυ καλο software. Καλη επιτυχια και απο μενα!!

Δημοσ.

Εχω το mio P550.Ενω μπαινει στο star και εχω ηχο δεν εχω εικονα.Θελει κανα player μηπως να βαλω η τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Παιδια πολυ καλο!

Το εβαλα στο HTC Touch Cruise που εχω και ειναι πολυ καλο και γρηγορο!

Ειχα ενα προβλημα με τα games επειδη δεν ειχα flash. Αλλα το προγραμμα στο κατεβαζει αυτοματα. Και στο επομενο login

εχεις Flash και μπορεις να παιξεις παιχνιδια.Το προβλημα που εντοπισα ειναι στο IM που εχω. Εχω ενα contact "winot" αλλα δεν ξερω τι να το κανω!!!

Οπως και να'χει πολυ καλο προγραμματακι!

Καλη συνεχεια.Ειδα το site ειναι οντως ελληνικη εταιρεια!!

Δημοσ.

Φίλε doc το πρόβλημα με το σταρ το είχα και εγώ και νόμιζα ότι υπάρχει πρόβλημα με τον player αλλά μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι το πρόβλημα είναι στη ταχύτητα σύνδεσης. Όταν είχα ασθενές signal το star έπαιζε ήχο αλλά όχι εικόνα. Το ίδιο γινόταν και με τα άλλα κανάλια πλην του Bloomberg και μερικών ακόμα που έπαιζαν κανονικά. Όταν όμως είχα καλό signal το σταρ και όλα τα κανάλια έπαιζαν οκ. Απʼ ότι έχω καταλάβει όταν το internet είναι αργό δεν μπορεί να μεταφέρει και εικόνα και ήχο και προκειμένου να παίζουν όλα με διακοπές και σπαστά μεταφέρει μόνο το ηχητικό μέρος ενώ μόλις δει ότι η ταχύτητα σύνδεσης είναι αποδεχτή τα φέρνει και τα δύο. Αν αυτό όντως υσχύει για να δεις ΤV πρέπει να έχεις τουλάχιστον ADSL, με απλή ISDN η ΠΣΤΝ δεν υπάρχει περίπτωση να δεις εικόνα. Έχω στείλει και email στην εταιρία οπότε μόλις έχω πιο έγκυρα νέα θα ενημερώσω (εγγυώνται απάντηση στα μηνύματα εντός 12 ωρών….για να δούμε :rolleyes: )

Δημοσ.

Παιδια δεν πρεπει να ειναι θεμα συνδεσης.

Οπως το κοβω δεν κανουν streaming οποτε πρεπει αν ειναι θεμα του καθε server Που κανει streaming στο καναλι

Τις περισσοτερες φορες παιζει καλα παντως. Εχει και ενα forum απο οτι ειδα για την εφαρμογη. το Link einai http://www.wi-not.com/forum/

Δημοσ.

HTC-Master έχεις δίκιο. Η εταιρία μου απάντησε ότι αν και η ταχύτητα σύνδεσης όντως επηρεάζει όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post οι ίδιοι δεν κάνουν streaming και άρα το κάθε κανάλι ευθύνεται για τη ποιότητα και την αξιοπιστία του streaming.

Δημοσ.
HTC-Master έχεις δίκιο. Η εταιρία μου απάντησε ότι αν και η ταχύτητα σύνδεσης όντως επηρεάζει όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο post οι ίδιοι δεν κάνουν streaming και άρα το κάθε κανάλι ευθύνεται για τη ποιότητα και την αξιοπιστία του streaming.

Δλδ είναι όντως ελληνική εταιρία ε; Τους ρώτησες στα ελληνικά και πήρες απάντηση στα ελληνικά; Εμένα μια χαρά μου πάει μέχρι στιγμής. STAR δεν βλέπω όπως και να χει :P αλλά κάτι κανάλια που δε τα πιάνουμε εδώ είναι κορυφή!Μέχρι και το πρόγραμμα τους έχω αρχίσιε να ψάχνω! Lol

Δημοσ.

Η εταιρία παιδιά είναι όντως ελληνική. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν στα ελληνικά...τώρα αν έχουν κανέναν μεταφραστή τι να πω; Εγώ πάντως αν ήταν να πω ψέματα για τη χώρα προέλευσης μάλλον Αμερική θα διάλεγα να πω :-D

Όσο για ελληνικά κανάλια έχει ένα αλλά νομίζω μετά από λίγο σταματάει. Απ' ότι διάβασα στα terms του Wi-Not Mobile η εταιρία δεν κάνει sreaming πράγμα που σημαίνει ότι παίρνει streams που είναι διαθέσιμα στο internet. Άρα μάλλον δεν θα έχει ελληνικά αφού τα δικαιώματα έχει η ΝΟVA.

Δημοσ.

[update] Με λίγο παραπάνω απασχόληση με το Wi-Not και συζητώντας και σε άλλα forum (όχι μόνο ελληνικά), παραθέτω κάποιες από τις πρώτες εντυπώσεις:

1. Οι βασικότερες υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες σε μία πλατφόρμα.

2. Είναι (όντως) 100% free. Θα πει κανείς "κάτι μας είπες τώρα", άλλα με λίγο google θα δείτε ότι σχεδόν όλες οι υπηρεσίες χρεώνονται από διάφορες εταιρείες (πχ. το αμερικάνικο MobiTV χρεώνει 10$ και αυτό μόνο για 30 κανάλια :-(), επομένως δεν είναι μικρό πράμα να έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες υπηρεσίες δωρεάν.

3. Wi-Bot: βρισκεί όποιο mp3 θες (προφανώς βέβαια υπεύθυνος για πνευματικά δικαιώματα είναι ο χρήστης).

4. My Pages: Αν και δεν το έψαξα πολύ (πιο πολύ ασχολήθηκα με το botaki :o ), είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί πλέον μπορείς να επικοινωνείς με τους φίλους σου, εκτός του direct-call και των sms/mms, με έναν πολύ πιο "φιλικό-εμπιστευτικό-προσωπικό" τρόπο. Και αυτό γιατί μπορείς να μοιράζεσαι τα mp3, τις εικόνες, τα βίντεο και γενικά όλα τα αρχεία (που εσύ επιλέγεις βέβαια) με τους φίλους σου... σίγουρα κάτι διαφορετικό και μπορεί να "πιάσει" όπως έπιασε και το sms.

Θα ενημερώσω για τα υπόλοιπα asap.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...