Προς το περιεχόμενο

Ρολόγια Nooka :D

Barret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.nooka.com

πραγματικά ζηλεύω τον τύπο που σκέφτηκα να δημιουργήσει αυτά τα ρολόγια γιατι η ιδέα στριφογυρνούσε για πολύ καιρό στο μυαλό μου. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση πρόκειται όπως θα δείτε για ρολογια που αντί για δείκτες ή ψηφιακούς αριθμούς, για να δείξουν την ώρα χρησιμοποιούν είτε μπάρες που γεμίζουν όσο περνάει μια ώρα/ένα λεπτό είτε τελείες που μαυρίζουν όσο συμπληρώνονται οι αντίστοιχες ώρες.Τρέντυ αλλα ταυτόχρονα μινιμαλιστικά και τραβάνε την προσοχή σαν μαγνήτης.

Anyway έχει δεί κανείς στην ελλάδα αυτά τα ρολόγια???

Αμα παραγείλω απο Αμερική ανεβαίνει το κόστος στο διπλάσιο λόγω δασμών στο τελωνείο. Εναλλακτικά θα ψάξω σε Αγγλία ή Γερμανία.

Δημοσ.

εγω παντως νομιζω θα ειναι αρκετα εκνευριστικο καθε φορα που θες να δεις την ωρα να πρεπει να...σκεφτεσαι 1-2 δευτερολεπτα για να σιγουρευτεις...

Δημοσ.

Οχι μπορείς να δείς ακριβώς την ώρα! Η μπάρα με τα λεπτά γεμίζει με διακριτές γραμμές και κάτω έχει ενδείξεισ για το πού είναι τα 20 λεπτά και πού τα 25. Απλά θα πάρει κάμποσες μέρες να το συνηθίσεις!

Δημοσ.
Α, δηλαδή λένε και την ώρα? Δεν είναι απλώς για να σου σπάνε τα @@ όταν βιάζεσαι???

Οχι είναι για να σπας τα 'νεύρα' αυτου που θα σε ρωτήσει τι ώρα είναι. Νταξει θα πρέπει να είσαι για τα παρατράγουδα της αννίτας αν δεν έχεις μάθει το ρολόι μετα απο μερικές μέρες χρήσης. Προφανώς και δέν είναι ρολόι για τις γιαγιάδες. Αν δεν σ αρέσει κάτι μήν το βγάζεις κ άχρηστο.

Δημοσ.
Οχι είναι για να σπας τα 'νεύρα' αυτου που θα σε ρωτήσει τι ώρα είναι. Νταξει θα πρέπει να είσαι για τα παρατράγουδα της αννίτας αν δεν έχεις μάθει το ρολόι μετα απο μερικές μέρες χρήσης. Προφανώς και δέν είναι ρολόι για τις γιαγιάδες. Αν δεν σ αρέσει κάτι μήν το βγάζεις κ άχρηστο.

Εντάξει ρε φίλε μη βαράς ούτε εσύ να το είχες σχεδιάσει:-D...Δεν το είπα άχρηστο, ένα σχόλιο γι ανα γελάσουμε έκανα. Εννοείται ότι αν δεν είναι κάποιος τελείως βλήμα το μαθαίνει σχεδόν άμεσα, αλλά, αφού ανοίγεις θέμα με γούστα και τι θα φορούσαμε, έχεις δίκιο, πέρα από ενδιαφέρουσα ιδέα δεν θα το έβαζα. Εννοείται ότι ένας χρονογράφος δεν συγκρίνεται σε class, αρκεί να μην είναι από πάγκο...

Δημοσ.

Δεν βαράω ρε :D

Κ εμένα μ αρέσουν οι χρονογράφοι αλλά είναι πλέον πολυφορεμένοι και απέχουν απο την 'λιτότητα'. 5-6 κυκλάκια και δείκτες πάνω σ΄ενα ρολόι μου φαίνεται υπερβολικό, εκτός και άν όντως ασχολείται κάποιος με στίβο σοβαρά. Anyway, είναι καθαρά θέμα γούστου!

Μια που το έθιξες πολύ μοντέρνους χρονογράφους έχει η adidas.

http://www.adidas.com/watch

Δημοσ.

Βασικα εμένα καθόλου δεν μου άρεσαν...Μου θυμίζουν γκατζετάκια μελλοντολογικών b-movies της δεκαετιας του 70 στις οποίες κυκλοφορούσαν κατι αυτοκίνητα, ρούχα τηλέφωνα και άλλα τέτοια συναφή όπως πιστευόταν τότε οτι θα ήταν τώρα....Οι περισσότερες απέτυχαν οικτρά στην πρόβλεψη...μου φαίνονται πολύ φτηνιάρικα επίσης, και ατνικείμενα που τα χρησιμοποιείς για πολύ λιγο και μετά δεν θέλεις να το βλέπεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...