d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδες!! Εχω ενα προβληματακι με την καρτα ηχου της μιτρηκης μου, λοιπον η μιτρικη μου ειναι η asus m3a32-mvp deluxe wifi και εχει την soundMax καρτα ηχου και κοιταξτε τι γινεται, εχω vista ultimate και κατι creative ηχεια 5.1, το προβλημα ειναι οτι η soundmax αναγνωριζει τα ηχεια ως 5.1 αλλα στον ηχο δεν δουλευουν ολα τα ηχεια , μονο 2...εκανα και ενα τεστ που ειχε για τα ηχεια και δουλευουν κανονικα ενα ενα , αλλα στα τραγουδια παιζουν μονο 2 ηχεια... Δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω τους drivers αλλα τιποτα... Αν γνωριζει καποιος κατι ,please βοηθεια...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Τα τραγουδια ειναι 2 καναλος ηχος. Αρα μονο 2 ηχεια θα λειτουργουν, εκτος και εαν υπαρχει η δυνατοτητα να ορισεις τα 5.1 ως ''2 καναλια'' για να παιζουν και τα πισω το ιδιο με τα εμπρος. Αλλα απ οτι ξερω το SoundMAX ειναι ψιλοπατατα, ειχα προβληματα παλιοτερα με αυτες τις καρτες ηχου (Onboard).
d@mi@NOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ναι 2 καναλος ειναι ,για το αν υπαρχει δυνατοτητα δεν ξερω αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι στα xp η SoundMAX στα τραγουδια επαιζε και και τα 6 ηχεια κανονικα...
talos_2002 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δεν είναι πατάτα τα ADI Soundmax, προς Θεού! Είναι τα καλύτερα onboard codecs. Η διανομή των οδηγών από τους κατασκευαστές μητρικών είναι πατάτα. Ψάξε για οδηγούς στο www.station-drivers.com, αλλά και στο http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=soundmax (μόνο με ΙΕ) Αν έχεις winamp, δες αν είναι ενεργή η επιλογή Hardware acceleration του DirectSound. Στον πίνακα ελέγχου έλεγξε αν είναι επιλεγμένο 5.1 στα ηχεία. Αν έχει κάτι παρόμοιο και στους οδηγούς, δες το κι εκείνο. Πιθανόν να έχουν ρύθμιση οι οδηγοί για να κάνουν αυτό που θέλεις.
d@mi@NOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Λοιπον στον πινακα ελεγχου ειναι επιλεγμενο 5.1 στα ηχεια, επισης και στους οδηγους. Ειδα οτι οταν βγαζω τους drivers και μετα την επανεκκινηση που μου ζηταει να γινει, τα vista εγκαταστουν τον ηχο της μιτρικης αυτοματα και οταν επιλεξω 5.1 δουλευουν κανονικα ολα τα ηχεια στα τραγουδια... αν βαλω μετα τους drivers και πατισω και στον οδηγο 5.1 πρεπει να κανω κατι αλλο για να δουλεψουν ολα... αλλα δεν ξερω τι...lol
talos_2002 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δες το τελευταίο post, μήπως και βοηθήσει. http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=1240965&SiteID=17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.