tex439 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Για σας παιδιά, Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το θέμα του πως μπορώ να αυξήσω την χωρητικότητα του 1ου partision του δίσκου. τι θέλω να κάνω;: έχω ένα σκληρό δίσκο ο οποίος είναι 300GB. Τον έχω χωρισμενο σε 2 Partinsion. Στο πρώτο το οποίο είναι 30GB και έχω εγκατεστημένο το λειτουργικό μου (Vista) και στο δεύτερο το οποίο είναι τα υπόλοιπα 250GB και είναι άδειος (φορμαρισμένος). Τωρα εγώ θέλω να πάρω ακόμα 20GB από το δεύτερο partision και να αυξήσω την χωρητικότητα του πρώτου απο 20GB σε 50GB. Μπορώ να το κάνω αυτό μέσω τον windows vista?? Αν όχι με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό ? Σας Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μια ειναι η λυση: Partition Magic Μπορεις να κανεις αυτο που θες με μερικα κλικ μονο, αν και εχω την εντυπωση οτι υπαρχει τροπος να γινει και μεσα windows για τοσο απλες περιπτωσεις.
tex439 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 δεν θα επηρεασθεί το λειτουργικό σε τίποτα έτσι? π.χ να μην ξεκινάνε τα windows ?? Σ' ευχαριστώ πολυ. Θα περιμένω ώμος και άλλες απόψεις ίσως γίνετε μέσω τον windows
dimitris2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 +1 για το partition magic. και αυτο μεσα απο τα windows γινεται. παντα βεβαια οταν κανεις τετοιες αλλαγες προτεινεται ενα backup
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 δεν θα επηρεασθεί το λειτουργικό σε τίποτα έτσι? π.χ να μην ξεκινάνε τα windows ?? Σ' ευχαριστώ πολυ. Θα περιμένω ώμος και άλλες απόψεις ίσως γίνετε μέσω τον windows +1 και απο μενα στο partition magic .Πανευκολο στη χρηση και αξιοπιστο . Δεν επηρεαζεται σε τιποτα το λειτουργικο..ειναι ολα οκ σε λιγα λεπτα. Βεβαια και ενα backup να κανεις σε ενα αλλο δισκο προσωρινα δεν θα εβλαπτε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μεσα στα windows εννοουσα χωρις εξτρα προγραμμα. Εννοειται οτι γινεται μεσα απο windows με το Partition Magic.
tex439 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για την βοήθεια σας. Τελικά χρησιμοποίησα αυτό τον windows και τα κατάφερα μια χαρά. και πάλι σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.