Danny7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 της εγραψα μονο το κινητο μου!και μου ειπε ασε μας ρε luisana αλλα αυτο ειναι το mail μου [email protected] wtf? edit:πατισα τον αριθμο του κινητου μου στο google και μου εβγαλε καποια αποτελεσματα απο αγγελιες που ειχα βαλει το κινητο μου και διπλα το mail μου!!!οποτε ξερει καλα να χρησιμοποιει τον γουγλη xD!
kathrinoula Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 του έσπασα τα νεύρα τόσο πολυ που μου εγραψε με τεραστια γραμματα ''σταματα να με χασομεράς'':lol::lol: και απο τοτε ειναι offline
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 του έσπασα τα νεύρα τόσο πολυ που μου εγραψε με τεραστια γραμματα ''σταματα να με χασομεράς'':lol::lol:και απο τοτε ειναι offline και σε μενα αυτο γραφει!! η τελευταια μου προσπαθεια ηταν: 6979752*** Η Πυθια απάντησε: Γαύρος εισαι; Οντως ειμαι γαυρος, αλλα λετε να ειδε το nick μου εδω?? Εντιτ: τελικα γουγλαρα το κιν μου και βρηκα και εδω μια αγγελια με το μαιλ μου
MantiVersuS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εγώ μια απλή ερώτηση της εκανα, που να παω διακοπες και η κακιασμενη μου ειπε να κάτσω σπιτι λιώνω...χαχαχαχα και πνεύμα...εγώ ακόμα δεν την έχω πετύχει δυστυχώς...
greekboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εγω οντως του εσπασα τα νευρα Σταμάτα να με χασομεράς
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 σε ολους το ιδιο βγαζει.ειναι ενα μηνυμα 404,δλδ file not found. με αλλα λογια δεν υπαρχει τπτ σε αυτον τον σερβερ και εχει αντικαταστησει το μηνυμα λαθους με το μηνυμα που αναφερθηκε
fcandreas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Άντε να μπει ξανά να σπάσουμε πλάκα...Πάντως όντως λέτε να είναι αυτός που άνοιξε και το thread???
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Κάνοντας ένα whois στην ιστοσελίδα αυτή, μου βγάζει οτι η ip address ανήκει στην εταιρία google
chris2060 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Κάνοντας ένα whois στην ιστοσελίδα αυτή, μου βγάζει οτι η ip address ανήκει στην εταιρία google θα μας τρελανει ρε π... μου:-D:-D:-D σιγα μην ασχοληθω παντως. ρε την πυθια ....πολυ καμενος
papahlamidas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 http://pythiaonline.com/Mπείτε,κάντε τις ερωτήσεις σας και πάρτε τις απαντήσεις που σας ...αξίζουν. Κάτι μου λέει ότι η Πυθία είναι ο free@last... :devil:
free@last Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ναι,καλά... Δεν είμαι εγώ,ούτε έχω σχέση ρε παιδιά,με την Πυθία. Απλά άνοιξα ενα θέμα,το οποίο είχε κάνει την εμφανισή του και σε άλλα φόρουμ επειδή έκρινα οτι θα διασκέδαζε πολλους από εμας. Προσωπικά άλλη όρεξη δεν είχα να κάτσω ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο να σπαταλάω φαιά ουσία..
nibakou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 περιμενω πως και πως για δω τι θα μου απαντήσει. αλλά είναι ακόμη offline.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.