million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 τα ιδια της την πεσανε πολλοι ρωτωντας πως γινεται να τους κατσει η Alba:-D:cry:
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 απαντησε: -χτες εφαγα σκατα.λεω σημερα να φαω σκατα με φραουλες.τι λες; -Βελτιώνεσαι.
thes1os Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 το'χει το χιουμοράκι της ε? Είπαν ακάνω μια κοινη ερώτηση (τυπική) να δώ πως θα απαντήσει. Ιδού: Θα περασω το μαθημα αυριο? (οι εξετάσεις είναι προφορικές) Η πυθία απάντησε: Μόνο αν είναι προφορικός έρωτας (oral sex)
thes1os Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 :shock::shock::shock: ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!!! πως γινεται αυτο???? μονο η εταιρια του κινητου μπορει να βρει τον αριθμο απο το ονομα μου.... 1. σε γνωρίζει ή 2.έχεις δώσει το τηλ στις πληροφοριες καταλόγου ή 3.λές ψέματα :-D
vintage's_lover Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ρωταω: εισαι gay? απαντηση:Όχι, είμαι asexual.
Dark Dominion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ερώτηση: Windows, Linux η Mac Απάντηση: Minix Ερώτηση: Τι πίνεις και δε μας δίνεις Απάντηση: Νέκταρ Ερώτηση: Πρότεινε κανα καλό βιβλίο για php Απάντηση: Παράτα την php και πιάσε το μυστρί καλύτερα
Filos19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Η ερώτηση μου: Πόσο την έχω? Η πυθία απάντησε: Αν περιοριστείς στο κατούρημα, μια χαρά είναι. Xaxaxaxaxa!!!
Lefteris08 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Αν δεν ήσουν η Πυθία τι θα ήθελες να ήσουν? Η πυθία απάντησε: Η pythiaonline.com Άρχισε να λέει βλακείες! Τα έχασε απο την πολύ πελατεία!
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 1. σε γνωρίζει ή 2.έχεις δώσει το τηλ στις πληροφοριες καταλόγου ή 3.λές ψέματα :-D αληθεια λεω ρε φιλε.... Εμεινα καγκελο..! Της λεω: Mωρο παρε με στο 69******** και απανταει: Ταδε ( το ονομα μου ) αυτα αλλου.... :shock:
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 αρα (εξαιρώντας το #2) τον ξέρεις τον τύπο... :-( ρε συ ολα τα εξαιρω...δεν φερω τιποτα γ αυτον/αυτην.... σημερα το πρωι εμαθα γ αυτο το site απο αυτο το topic
Dark Dominion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Τι μουσική ακούς; Η πυθία απάντησε: Delphi Folk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.