red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Παντως και αυτο που ειναι αλγοριθμος φαινεται οτι ειναι προγραμμα και δεν αργει να απαντησει...
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ρε παιδια δεν γινεται να της λεω Αρ γιου μπιούτιφουλ; και να μου λεει : Γιου καντ ιμάτζιν. (και ολα αυτα με ελληνικη γραμματοσειρα!) πωπωπω τα Bots εχουν εξεληχθει πολυ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ποια bots μωρε ενας καμμενος ειναι
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ποια bots μωρε ενας καμμενος ειναι ναι αλλα απαντει σωστα:cry:
poscaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 -τι να φαω σημερα; -Προς θεου οχι αυτο που εφαγες χτες -χτες εφαγα σκατα.λεω σημερα να φαω σκατα με φραουλες.τι λες; μιση ωρα τωρα δεν εχει απαντησει...
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 :shock::shock::shock: ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!!! πως γινεται αυτο???? μονο η εταιρια του κινητου μπορει να βρει τον αριθμο απο το ονομα μου....
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 -τι να φαω σημερα;-Προς θεου οχι αυτο που εφαγες χτες -χτες εφαγα σκατα.λεω σημερα να φαω σκατα με φραουλες.τι λες; μιση ωρα τωρα δεν εχει απαντησει... και εγω ρωτησα : ζφδχβνδφβ αφγφασγ φ α ? αλλα εδω και 15 λεπτα δεν εχει απαντησει....μπορει να βαρεθηκε για σημερα Edit Απαντησε: Η πυθία απάντησε: Αυτό ξαναπές το.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Speedtouch ή D-Link? Η πυθία απάντησε: Και τα δύο θα σου καούν
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Speedtouch ή D-Link? Η πυθία απάντησε: Και τα δύο θα σου καούν Φυσικο ειναι:-D Linksys all the way
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Βασικα αμα ηταν Πυθια θα ηξερε οτι D-Link δεν εχω χαχχαχα!
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 http://pythiaonline.com/Mπείτε,κάντε τις ερωτήσεις σας και πάρτε τις απαντήσεις που σας ...αξίζουν. λετε η πυθια να ειναι ο free@last που εκανε και το αρχικο post ωστε να διαφημισει το site του??? χμμ.... παντως συνεχιζω να μην καταλαβαινω πως ηξερε το ονομα μου...
sam sam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γιατί κάνεις 3 ώρες να απαντήσεις ; Η πυθία απάντησε: Αμα δεν σου αρέσει πάρε στον Χορταρέα. ολα τα λεφτα !!!!
Lefteris08 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά έκανα μια ερώτηση κ δείτε τι μου έβγαλε!!! App Engine Error Over Quota This Google App Engine application is temporarily over its serving quota. Please try again later. :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.