Null_Hypothesis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 στανταρ ειναι ενας καμμενος απο πισω και απανταειεδω την ρωτησα τι χρωμα νυχια εχει και μου απαντησε οτι δεν τα βαφει:fear: Μπα, ψέμματα σου 'πε. Εμένα μου εκμυστηρεύτηκε ότι τα βάφει με blanco
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Την ρώτησα: "Πότε θα μου κάτσει η ...τάδε ;;" Απάντησε: "Όταν παχύνουν οι μύγες"
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γιατί κάνεις 3 ώρες να απαντήσεις ; Η πυθία απάντησε: Αμα δεν σου αρέσει πάρε στον Χορταρέα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 τι προφυλακτικο να παρω? Η πυθία απάντησε: Ότι και να πάρεις αχρείαστο θα είναι. Πάρε το φτηνά και λίγα ε σιγουρα ανθρωπος ειναι.
Lefteris08 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Σε μένα κόλλησε το site σε μια ερώτηση που είχα κάνει και δέν απαντούσε...
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 στανταρτ ανθρωπος καλο σκηνικο εγω δεν ρωτησα, εγραψα οτι πηδ**** αλλα δεν απαντησε μαλλον θα πινει καφε τετοια ωρα
axaxouxas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Καλα ε ? Μιλαμε εχω κλα.... στο γελιο ... Πολυ φαση αυτο το θρεντ ...
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ακομα προσπαθει να μου απαντησει στο πηδι**** EDIT ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ:cry: αιντε γιατι θελω να ρωτησω αν κουνιεται κιολας EDIT ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΠΑ:cry:
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 απαντάει άνθρωπος, σωστά? Η πυθία απάντησε: Όχι. Απαντάει η Πυθία.
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Καμια γκομενα θα βρω? Η πυθία απάντησε: Μόνο στη φαντασία σου. :lol: Edit Thn paleueis? Η πυθία απάντησε: Αμέ. Δεν παιζει, ανθρωπος ειναι.
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 χαχαχαχαχαχαχαχα.... Hταν ο Μεγας Αλεξανδρος γκευ; Απαντηση: Ηταν bisexual! -------------------------------------------------- -ile jezykow potrafisz rozmawiac? (δηλαδη ποσες γλωσσες μιλαει) Η πυθία απάντησε: Περισσότερες από εσένα. (επαθα!!! σιγουρα κανας 15χρονος ειναι) ΤΟ SITE ΤΟΥ INSOMNIA ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ; Η πυθία απάντησε: OXI! αλλα ειμαι σιγουρος οτι το βρηκε απο κανα online translator οπως του google Το απίστευτο είναι ότι δεν κολλάει σε καμία λέξη,σε καμία γλώσσα,σε κανέναν τρόπο σύνταξής... ---------------------------------------------- ποση ζεστη θα κανει αυτο το καλοκαιρι? Η πυθία απάντησε: Δε θες να ξέρεις. δηλαδη θα ξαναεχουμε φωτιες? Η πυθία απάντησε: Στα μπατζάκια μας. ωχ και εχω δανεια να πληρωσω.... Η πυθία απάντησε: Δεν θα το καταφέρεις όμως. κριμα και θα χασω το σπιτι μου..και που θα μεινω μετα? θα με φιλοξενησεις εσυ? Η πυθία απάντησε: Όχι. καλα που πηγε η αρχαια φιλοξενια του ξενιου ζευς? Η πυθία απάντησε: Περίπατο. και ποτε θα γυρισει? Η πυθία απάντησε: Σε λίγα χρόνια οκ παρτην και ενα τηλεφωνο να περασει απο το σουπερμαρκετ να παρει φετα γιατι μας τελειωσε Η πυθία απάντησε: Κρυάδες. καλυτερα δεν εχω και αιρ-κοντισιον Η πυθία απάντησε: Δεν πας σε καμία παραλία καλύτερα; lol βλεπω σου εχω σπασει τα νευρα λιγο θες και θα με διαολοστελνεις σε καθε σου μυνημα... Η πυθία απάντησε: Η Πυθία δεν έχει νεύρα. ποτε εγινε η επανασταση του 21? Η πυθία απάντησε: Τζιμάνι είσαι. yahoo or google? Η πυθία απάντησε: Ask Jeeves. χιτλερ η σταλιν? Η πυθία απάντησε: Κροπότκιν. ariel η skip ? (και οι χαζες ερωτησεις συνεχιζονται...) Η πυθία απάντησε: Rol. ω βαρεθηκα..εχω ξεμεινει απο χαζα πραγματα να σε ρωτησω ..οποτε πες μου το ολοκληρωμα του lnx ...ευκολο..σιγα.. Η πυθία απάντησε: Ολοκληρώνεται ως γυναίκα. και μετα τι αλλο κανει ως γυναικα? Η πυθία απάντησε: Εμμηνορύεται. ουαου...αυτο ηθελα να διαβασω την ωρα που τρωω...λεω να δοκιμασω αυτα τα περιβοητα φυλλα δαφνης..τι λες? Η πυθία απάντησε: Λέω: εμπρός. απο οτι εχω ακουσει και η φραπελια καλη ειναι...εσυ που τα ξερεις ολα τι λες? Η πυθία απάντησε: Καλή είναι αλλά μόνο για εντριβή να σε βρηκα http://www.youtube.com/watch?v=EYvtu...eature=related'>http://www.youtube.com/watch?v=EYvtu...eature=related Η πυθία απάντησε: Δοκίμασε με ερώτηση. ω καλα..εσυ εισαι αυτη http://www.youtube.com/watch?v=EYvtu...eature=related ? Η πυθία απάντησε: Ποιό πολύ αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=g2pUm...eature=related αχαχα με εστειλες...τελειο το βιντεακι...τελικα τοσα αερια σου προκαλουν αυτες οι δαφνες? μας φλoμωσες Η πυθία απάντησε: Do you think it's air you're breathing? λολ παντως εγγλεζικα δεν ξερεις...το σωστο ειναι Do you think that's air you're breathing? proficiency εχεις παρει? Η πυθία απάντησε: Είναι απόδοση, όχι μεταγραφή. σε δοκιμαζω και σε αλλες γλωσσες: -ile jezykow potrafisz rozmawiac? Η πυθία απάντησε: Περισσότερες από εσένα. αχαχα τεσπα σε βαρεθηκα κλεινω για λιγο και σε καμια ωρα επανερχομαι.... Η πυθία απάντησε: Είναι ανάγκη? ναι...δεν θα σταματησω μεχρι να μαθω τι εισαι και γιατι απαντας.. Η πυθία απάντησε: Είμαι Η Πυθία και απαντάω γιατί είναι η δουλεία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.