Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μαθαμε οτι στο humanoid αρεσουν τα μπουζουκια!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Εμενα δεν απαντουσε τοσο γρηγορα, πανω στο 5λεπτο το εκλεισα
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Εμενα δεν απαντουσε τοσο γρηγορα, πανω στο 5λεπτο το εκλεισα Που να προλαβει το humanoid! Το εχουν βομβαρδισει οι insomniacs το site. Ερωτηση: to kanis apw kei pu klaneis? Απαντηση: Καλό θα ήταν να ελαττώσεις τις τσόντες που βλέπεις. XAXAXAXA!
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Που πήγαν τελικά τα λεφτά απο την Simens; Η πυθία απάντησε: Σε μίζες. ------------------------------------------------------------------------------------------ Στην επόμενη ερώτηση είπα να το παίξω πονηρός να δώ αν όντως απαντάει άνθρωπος ή όχι...έμεινα με ανάμεικτα αισθήματα πάλι. ------------------------------------------------------------------------------------------ Γιατί η Ελλάδα πήρε το Eurο το 2004 και το έχασε το 2007; Η πυθία απάντησε: Μην ακολουθήσεις καριέρα αθλητικού σχολιαστή.
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 bwris n mu pis ti gnwmi su gia ta narkotika poy perni h kinoneia? Τα περισσότερα είναι ληγμένα. κανω επιτηδες πολλα λαθη στα greeklish αλλα ο "αλγοριθμος" τους τα διαβαζει σωστα.
BLISS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Το μικρό όνομα του Μητσοτάκη, είναι... Η πυθία απάντησε (μετά από 4 λεπτά): Μαρίκα. ------------------------------------- Όποιος τη νύχτα περπατεί.... Η πυθία απάντησε (μετά από 3 λεπτά): Σκουντουφλάει. Εδώ του ξέφυγε...
Drikst Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ανθρωπος γραφει, αποκλειεται το ερωτημα που του εθεσα να το απαντησε αλγοριθμος
kathrinoula Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εγώ μια απλή ερώτηση της εκανα, που να παω διακοπες και η κακιασμενη μου ειπε να κάτσω σπιτι
Null_Hypothesis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ποιος σκοτωσε το Σεργιανοπουλο; Η πυθία απάντησε: Τα Μίντια /// Αν έπρεπε να ρωτήσουμε μία ερώτηση για να δούμε αν είναι άνθρωπος ή αλγόριθμος ποια θα ήταν;
GCMH Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Κάνει και πνέυμα... Ερώτηση: Θα ακριβήνει η βενζίνη; Απάντηση: Πάρε καλύτερα ποδήλατο... Να της κάνουμε το Test Turing (τέτοια ώρα τέτοια λόγια).
kathrinoula Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 στανταρ ειναι ενας καμμενος απο πισω και απανταει εδω την ρωτησα τι χρωμα νυχια εχει και μου απαντησε οτι δεν τα βαφει:fear:
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ρωτα τον τη χρωμα νυχια εχεις εσυ Εγψ τον ρωτησα αν ειναι ανθρωπος ή bot και μου ειπε οτι ειναι η Πυθια.
kathrinoula Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 κάνει και εξυπνάδες την ρώτησα ποιο ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι και μου λεει ''ενα τελειως αδιαφορο'' και καμμενος και κακός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.