free@last Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 http://pythiaonline.com/ Mπείτε,κάντε τις ερωτήσεις σας και πάρτε τις απαντήσεις που σας ...αξίζουν.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα και ακόμα ζορίζεται
free@last Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Έχει πέσει πολλή δουλειά φαίνεται.. Νωρίτερα σε μισό λεπτό είχες την απάντηση.. Αξίζει τον κόπο πάντως.
bluesattack Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα και ακόμα ζορίζεται Εμενα μου απαντησε !! Ρωτησα '' ποσο θα κανεις ακομα για να μου απαντησεις στην προηγουμενη ερωτηση ?''...και μου κατι μπερδεμενα πραγματα..συγκρατησα ομως τις λεξεις χιλιετια και Μακλαουντ..
Null_Hypothesis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Θα πεθάνω; Η πυθία απάντησε: Ναι. Σύντομα. /// Δεν περίμενα τόσο απόλυτη απάντηση! =\
bluesattack Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πως με λενε ? Η Πυθια : Δες τι γραφει η ταυτοτητα
bluesattack Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Θα πεθάνω; Η πυθία απάντησε: Ναι. Σύντομα. /// Δεν περίμενα τόσο απόλυτη απάντηση! =\ Κουραγιο... εξαλλου η Πυθια αλλα ελεγε και αλλα εννουσε... Παντως τωρα τσεκαρω την αξιοπιστια της : ''θα παρει φετος πρωταθλημα ο Παναθηναικος ?'' (oχι δεν ειμαι..)
Lefteris08 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Τι φοράω? Η πυθία απάντησε: Δεν θα τα έλεγες και ρούχα πάντως.:D:D
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Εγω εγραψα αυτο: Γιατι εχω την εντυπωση οτι ολο αυτο ειναι μια μαλακια και απανταει ανθρωπος αντι για καποιον αλγοριθμο; Τι αλλο θα δουνε τα ματια μας....Γιδια, Ε ΓΙΔΙΑ Και σαφως η απαντηση: "Όλο εντυπώσεις είσαι." Τι να πει κανεις... Ευχαριστω παντως που μου ειπε τι θα γινει στο μελλον.
ellilili Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 θα περασω πανεπιστημιο; απαντηση: ευτυχώς για την ακαδαϊκή κοινότητα, όχι
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Σας τη λεει ασχημα η πυθεια κατσε να ρωτησω αν παρω πτυχιο ποτε.
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 To sequel: Ολο εντυπωσεις ειμαι ε; Ηθελα να ξερα γιατι αργει ξαφνικα ο αλγοριθμος σας να απαντησει σε ερωτησεις. Δεν θα ξαφνιαστω καθολου εαν δω διαφημισεις σε αυτο το site καποια μερα.... Και η απαντηση: Μην ακολουθήσεις καριέρα μάντη. Ξερει και απο Greeklish: Ερωτηση: Tha Zhso; Απαντηση: Δυστυχώς ναι. θα παντρευτω με την Ελενα; Δυστυχώς ναι. Πολυ μιζερια αδερφακι μου.... 10 στις 10 απαντησεις ειναι αρνητικες. Μηπως να προγραμματιζανε το humanoid που απανταει στις ερωτησεις να πεταει και καμμια θετικη απαντηση που και που;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ΑΑΑΑΑΑΑ, Πότε θα παρω το πτυχίο μου; Η πυθία απάντησε: Όχι πολύ σύντομα Διατυπωσα αλλιως την ερωτηση Θα παρω το πτυχίο μου το 2009; Η πυθία απάντησε: Αυτό είναι πολύ σύντομα, ανέτρεξε σε προηγούμενο χρησμό
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ερωτηση: ρε δε πατε στο διαολο βραδυατικα Απαντηση: Τώρα δίνω χρησμούς, δεν γίνεται. 100000000000000000000000000000% απανταει ανθρωπος. Δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομμυριο αλγοριθμος να μπορεσει να απαντησει τοοοοσο σχετικα σε ερωτηση γραμμενη στην Ελληνικη γλωσσα. Chrisxxx μπορει να κανει log την IP σου καθως και την ερωτηση σου το humanoid πισω απο τη δουλεια.
Tenshi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Γιατι υπάρχει τόση βλακεία στον κόσμο; Η πυθία απάντησε: Για να μην γεμίζουν τα clubs με τους έξυπνους. NTOiiiING λέμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.