Προς το περιεχόμενο

πιστοποιητικό γνησιότητας

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να διορθώσω στα Windows Xp αυτό που βγάζει με το πιστοποιητικό γνησιότητας(κατά την εκκίνηση έχεις δύο επιλογές:επίλυση τώρα/αργότερα και στη συνέχεια εμφανίζει ότι ενδέχεται να έχω πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού). Πάντως ιδέες όπως αγορά γνήσιων Windows ας λείπουν.

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να διορθώσω στα Windows Xp αυτό που βγάζει με το πιστοποιητικό γνησιότητας(κατά την εκκίνηση έχεις δύο επιλογές:επίλυση τώρα/αργότερα και στη συνέχεια εμφανίζει ότι ενδέχεται να έχω πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού). Πάντως ιδέες όπως αγορά γνήσιων Windows ας λείπουν.

Παντως ιδεες οπως επιλυση γνησιοτητας πειρατικου λογισμικου σιγουρα θα λειψουν

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαλάρωσε λίγο με τις υποδείξεις. Αν θες βοήθεια με κλεμμένο λογισμικό, αναζήτησέ την αλλού. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...