Προς το περιεχόμενο

Logitech Driving Force™ GT

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αυτή είναι καλή τιμονιέρα, αλλά κι αυτή γυρίζει 270 μοίρες max. Επίσης έχουν γραφτεί πάρα πολλά παράπονα για την αξιοπιστία της (σπασμένες πεταλούδες κυρίως).

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι οι πεταλουδες ειναι οντος προβλημα αλαξα μια....κατα τα αλλα ολα μια χαρα...ηθελα κια εγω με 900 μοιρες αλλα ειχε κατι τοτε το πλαισιο εκτος g25 οποτε...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εντυπωσεις απο Logitech Driving Force GT εχουμε απο εναν που να την εχει? την ειδα στα 80Ε και το σκευτομαι...

Δημοσ.

Μπορείς να δείς εδώ ένα review με αρκετές foto. Εγώ πάντως "ψήθηκα" και μόλις πήρα ένα από τα Multirama με 80 ευρουλάκια.. Καλή τιμή αν αναλογιστείς ότι στο site της η Logitech το έχει 150 euro.

Δημοσ.

overclocker αυτο ακριβος εκανα και εγω. μου εκανε εντυπωση η τιμη.

αλλα επιφυλασομε για ασυμβατοτιτες με το pc καθος ακομα ειναι σχετικα καινουρια και δεν εχω ακουσει και πολλα!

γιαυτο και ρωταω τι παιζει...

εσυ overclocker για pc το θες η για ps3?

Δημοσ.

φιλε overclocker ειναι δεν ξερω τα δικα σου νεα απο το Multirama... τα δικα μου ειναι τουλαχιστο τραγικα παντος!

μια φορα πηγα και εγω να ψωνισω απο το συγκεκριμενο καταστημα επιδη νομιζα οτι βρηκα ευκαιρια και τελικα οι ανθρωποι εχουν γραμμενω αλλο τιμονι σε αλλο κωδικο!

με απλα λογια παραγγελνεις το Logitech Driving Force GT (φυσικα αυτο βλεπεις στη σελιδα) και σου στελνουν καπιο logitech driving wirless τελειος ασχετο!

τετια οργανωση δεν εχω ξανα δει.

Παω για το Momo να ησυχασω (φυσικα απο αλλο καταστημα)

καλη τυχη! :P

Δημοσ.

Μην μου λες τέτοια φίλε μου γιατί αυρίο περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο... Γι' αυτό η πωλήτρια στο κατάστημα όταν πήγα να την παραγγείλω μου έλεγε ότι είναι ασύρματη και εγώ επέμενα ότι είναι με καλώδιο USB και με κοιτούσε σαν εξωγήινο ! Πάω αύριο πρωί-πρωί να προλάβω το κακό... Καλά τα λέει ένας φίλος μου Multi(δ)rama!

Δημοσ.

overclocker ακριβος αυτο συμβενει..(λογικα θα το εμαθες καθος η ωρα εχει περασει..)

εγω σημερα δοκιμαζω το Momo παντος...ηρθε και με περιμενει!

Δημοσ.

Τελικά activex έγινε ότι και με σένα. Είχαν στο site την περιγραφή και την φωτογραφία του Driving Force GT και σαν κωδικό είχαν αυτόν του Driving Force Wireless. Τραγικοί... Πάλι καλά που το βγάλαν από το site έστω και μετά 5 μέρες μην την πατήσει και κανένας άλλος.

Τι τρέχει με αυτήν την τιμονιέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την φέρνει κανένας στην Ελλάδα...

Το ψάξιμο συνεχίζεται!

Δημοσ.

φιλε εγω παντος πηρα την momo και ησυχασα...

δεν εχω κανενα παραπωνο (αν και χωρης πρωιγουμενει εμπιρεια) και τα 64Ε που κοστισε ειναι μια χαρα.

μεχρι 80Ε τα εδινα (γιαυτο και τοσο χαμος για τη GT) αλλα απο τη στιγμη που το ολο θεμα ηταν λαθος και ενεβενουμε ουτος η αλλος στα 120Ε που κοστιζει τελικα, τοτε το θεμα τελιωνει για μενα πρωσοπικα με τι Momo την οποια ειδη χερομαι! ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
φιλε εγω παντος πηρα την momo και ησυχασα...

δεν εχω κανενα παραπωνο (αν και χωρης πρωιγουμενει εμπιρεια) και τα 64Ε που κοστισε ειναι μια χαρα.

μεχρι 80Ε τα εδινα (γιαυτο και τοσο χαμος για τη GT) αλλα απο τη στιγμη που το ολο θεμα ηταν λαθος και ενεβενουμε ουτος η αλλος στα 120Ε που κοστιζει τελικα, τοτε το θεμα τελιωνει για μενα πρωσοπικα με τι Momo την οποια ειδη χερομαι! ;)

Συγνώμη για την ανάσταση του θέματος, αλλά 64Ε που την βρήκες? Γιατί εγώ τόσα δεν την βρίσκω..

Είμαι στο ψάξιμο τώρα αλλά δεν κατέληξα κάπου.

Αν υπάρχει brainstorming διαθέσιμο για κάποιες τιμές κάπου εκεί θα σας ήμουν ευγνώμων !

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα η Driving Force GT και την πήρα από εδώ. Μπορώ να πώ ότι είναι εξαιρετική για τα λεφτά. Όποιος δεν έχει ή δεν προτίθεται να δώσει τα λεφτά για την κορυφαία G25 τότε πιστεύω η GT είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή με πολύ καλό στήσιμο και υλικά συναρμολόγηση. Σίγουρα το απαραίτητο συμπλήρωμα για το Gran Turismo !

Δημοσ.
Συγνώμη για την ανάσταση του θέματος, αλλά 64Ε που την βρήκες? Γιατί εγώ τόσα δεν την βρίσκω..

Είμαι στο ψάξιμο τώρα αλλά δεν κατέληξα κάπου.

Αν υπάρχει brainstorming διαθέσιμο για κάποιες τιμές κάπου εκεί θα σας ήμουν ευγνώμων !

εχει ανεβει η τιμη της δυστιχος φιλε...

τα πραγματα ειναι οπως τα βλεπεις!

εγω απο e-shop την πηρα στα 64Ε πριν 3-4 μηνες (νομιζω)

και αν ειναι να δωσεις κοντα στα 100+ τοτε πανε για την Driving Force GT που λεει και ο φιλος απο πανω

(αφου βεβαια διαπιστωσεις οτι δεν εχει προβλημα σε pc)

Δημοσ.
εχει ανεβει η τιμη της δυστιχος φιλε...

τα πραγματα ειναι οπως τα βλεπεις!

εγω απο e-shop την πηρα στα 64Ε πριν 3-4 μηνες (νομιζω)

και αν ειναι να δωσεις κοντα στα 100+ τοτε πανε για την Driving Force GT που λεει και ο φιλος απο πανω

(αφου βεβαια διαπιστωσεις οτι δεν εχει προβλημα σε pc)

Ναι για PC την θέλω ! είμαι μεταξύ καμιάς μεταχειρισμένης G25 ή αυτής, αλλά το σκέφτομαι αρκετά, γιατί φοβάμαι μπας και δεν ασχοληθώ με το είδος τόσο όσο να αξίζει..

τώρα, πως διαπιστώνει κάποιος αν δεν έχει πρόβλημα σε pc πριν την αγοράσει...

Δημοσ.

τώρα, πως διαπιστώνει κάποιος αν δεν έχει πρόβλημα σε pc πριν την αγοράσει...

απο φορουμ φυσικα οπου καποιος λεει οτι την δοκιμασε! (ισως και ο φιλος απο πανω που την εχει να μπορει να σε βοηθισει...)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

αλλά το σκέφτομαι αρκετά, γιατί φοβάμαι μπας και δεν ασχοληθώ με το είδος τόσο όσο να αξίζει..

αξίζει για τον απλό λογο του οτι δεν χριαζεται αναβάθμιση σαν hardware!

ειναι ανθεκτικές και συνεπώς θα την έχεις για χρόνια σε επερχόμενους τίτλους ...θα λιώνεις όποτε το επιθυμείς χωρείς το άγχος του ξεπερασμένου hardware κλπ κλπ! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...