S2Katana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ε καλα τετοιο τιμονι μονο 2 χρονια θα το κρατησει κανεις?Αλλα παντως ο,τι Logitech εχω παρει εχω μεινει κατενθουσιασμενος.... Απο τα Ζ2300 μεχρι το ποντικι (MX610 Wireless Left-Handed Edition). Απο που αγορασες εσυ σκετο το σαζμαν και τα πεταλια? 50 ευρώ και είναι καινούρια, από έναν φίλο!Τζάμπα πράμα λέμε! @Pusher, δεν ψάχνεις σε κάνα ebay?Θα έχει και εγγύηση...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Με το gamepad είναι αγώνας. Έχει πολύ μικρή διαδρομή ο μοχλός και χρειάζεται τεράστια ακρίβεια στις κινήσεις που ελάχιστοι τη διαθέτουν. Επιπλέον η χρήση τιμονιού και στη μη εικονική οδήγηση ελπίζω να έχει ως αποτέλεσμα η οδήγηση με τιμόνι στον υπολογιστή να μου φανεί σχετικά οικεία. (Βέβαια όπως και να το κάνουμε και ο καλύτερος simulator έχει διαφορές από την πραγματική οδήγηση). Όσο γα τα κουμπιά είναι πολλές λειτουργίες που εγώ προσωπικά τις θέλω στην τιμονιέρα και όχι στο πληκτρολόγιο. Κοίταγμα δεξιά, αριστερά, πίσω, κόρνα, περιοριστής ταχύτητας κλπ. προτιμώ να τα 'χω στην τιμονιέρα όχι στο πληκτρολόγιο. Τέλος το τιμόνι της GT - σύμφωνα με το review πάντα - έχει σχεδιασθεί με βάσει αυτό της G25 και έχει πολύ κοντινή αν όχι ίδια συμπεριφορά οπότε δε νομίζω ότι δεν είναι άριστο. Εκεί που υστερεί όπως είπα είναι τα πεντάλ. Τέλος τι γίνεται με την έλευση της στην Ελλάδα παιδιά; Την έχουν μποϋκοτάρει και δεν έρχεται; Τόσους μήνες έχει κυκλοφορήσει και δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ δεν έχει κάνει την εμφάνισή της! Οκ τοτε, παω πασο. Αν και προσωπικα δε πολυχρησιμοποιω αυτες τις λειτουργιες, αρκουμαι στους καθρεφτες. Τωρα οσο αφορα το ''εχει σχεδιαστει βασει'' θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αλλιως δε θα ειχε διαφορα 100 και πλεον ευρω στη τιμη.. (η DFP 80-90? δεν εχει?) Για μενα ειναι ανυπερβλητη υποχωρηση να μην εχω χειροκινητο κιβωτιο αλλα σειριακο στη θεση του. @S2katana: μια χαρα σου κατσε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 στην αρχη θα σερνεσαι (αγωνιστικα), ενω μετα θα λες ''μα πως διαολο οδηγουσα χωρις τιμονι". Ενα αριστο τιμονι λοιπον βοηθαει τη κατασταση. Ίδια φάση είχα πάθει κι εγώ όταν άρχισα τα joysticks σε flight sim.
pusher Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Οκ τοτε, παω πασο. Αν και προσωπικα δε πολυχρησιμοποιω αυτες τις λειτουργιες, αρκουμαι στους καθρεφτες.Τωρα οσο αφορα το ''εχει σχεδιαστει βασει'' θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αλλιως δε θα ειχε διαφορα 100 και πλεον ευρω στη τιμη.. (η DFP 80-90? δεν εχει?) Για μενα ειναι ανυπερβλητη υποχωρηση να μην εχω χειροκινητο κιβωτιο αλλα σειριακο στη θεση του. @S2katana: μια χαρα σου κατσε Είναι προφανές ότι μόνο το τιμόνι έχει σχεδιαστεί βάσει της G25. Το λέει και ο Ruben Mookerjee της Logitech ότι έχουν βασιστεί στην G25. Δες το review και τη συνέντευξή του. Ο μοχλός και τα πεντάλ είναι προφανές ότι δε σχετίζονται με τη G25. Από ποια έχει διαφορά 100 ?; Από τη DFP έχει +60 ? διαφορά η GT, όχι 100!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Γυρω στα 120? τη βρισκω (με απολυτο συναλλαγμα ειναι στα 100 αλλα εν πασει περιπτωσει) http://www.amazon.com/Playstation-Logitech-Driving-Force-Racing/dp/B0015HYPOO Τη G25 ελλαδα τη βρισκω 209 το πιο φτηνο. Αρα? 90? διαφορα! (τι ελεγα εγω για κατοσταρικο?)
pusher Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Γυρω στα 120? τη βρισκω (με απολυτο συναλλαγμα ειναι στα 100 αλλα εν πασει περιπτωσει) http://www.amazon.com/Playstation-Logitech-Driving-Force-Racing/dp/B0015HYPOO Τη G25 ελλαδα τη βρισκω 209 το πιο φτηνο. Αρα? 90? διαφορα! (τι ελεγα εγω για κατοσταρικο?) Από την DFP κατάλαβα ότι έλεγες: [...]Τωρα οσο αφορα το ''εχει σχεδιαστει βασει'' θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αλλιως δε θα ειχε διαφορα 100 και πλεον ευρω στη τιμη.. (η DFP 80-90? δεν εχει?) [...] Και για τη διαφορά στο πα και πριν. Το τιμόνι βασίζεται στην G25. Ta pedal είναι ίδια με της DFP και ο μοχλός σε αντίθεση με της G25 είναι μόνο σειριακός! (Δε ξέρω αν είναι βελτιωμένος ή όχι σε σχέση με την παλιά, αλλά είναι μόνο σειριακός). Ε μοχλός και πεντάλ κάνουν τη διαφορά κυρίως.
overclocker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αμα παραγγείλουμε την Logitech Driving Force™ GT από το amazon θα έχουμε πρόβλημα με το τελώνείο; Την έχει στα 122 δολάρια οπότε σε ευρό πάει γύρω στα 80, πολύ καλή τιμή αρκεί να μην έχουμε κανένα "καπέλο" από μεταφορικά ή τελωνείο.
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αν θυμάμαι καλά, το amazon δεν στέλνει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Είναι πολύ φτηνό για να είναι αληθινό. Για όσους ψάχνετε καλή τιμονιέρα στην Ελλάδα, μην ξεχνάτε ότι η Logitech βγάζει και την momo racing. ?83 στο Πλαίσιο, πολύ χαμηλή τιμή για την ποιότητά της. Την έχω 3 χρόνια, την έχω λειώσει και ακόμη είναι σαν καινούργια.
megasig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 +1 για την Momo racing (2+ χρόνια και είναι σαν καινούρια). Το μόνο που ζήλεψα στην GT είναι το μεγαλύτερο στεφάνι και είναι και ο λόγος που σκέφτομε να σουτάρω την momo...αλλα μάλλον οχι. Αν θυμάμαι καλά, το amazon δεν στέλνει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Είναι πολύ φτηνό για να είναι αληθινό.Για όσους ψάχνετε καλή τιμονιέρα στην Ελλάδα, μην ξεχνάτε ότι η Logitech βγάζει και την momo racing. ?83 στο Πλαίσιο, πολύ χαμηλή τιμή για την ποιότητά της. Την έχω 3 χρόνια, την έχω λειώσει και ακόμη είναι σαν καινούργια.
Voodooman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σίγουρα η GT είναι πιο όμορφη και δείχνει ακόμη πιο ποιοτική. Αλλά αν κάποιος θέλει να δώσει όσο γίνεται λιγότερα χρήματα και να μην κάνει συμβιβασμούς. η momo είναι μονόδρομος. ?146 την είχα αγοράσει, όταν ήταν η κορυφαία της logitech!..
JRIXM8 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Σίγουρα η GT είναι πιο όμορφη και δείχνει ακόμη πιο ποιοτική. Αλλά αν κάποιος θέλει να δώσει όσο γίνεται λιγότερα χρήματα και να μην κάνει συμβιβασμούς. η momo είναι μονόδρομος. ?146 την είχα αγοράσει, όταν ήταν η κορυφαία της logitech!.. Δεν θα έλεγα ότι η Momo είναι μονόδρομος. Η driving force pro είναι αρκετά καλύτερη από την Μomo με περίπου τα ίδια λεφτά. (90 ?)
migf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Το βασικότερο μειονέκτημα της Μόμο είναι πως περιστρέφεται μέχρι 240 μοίρες, αντί για 900 που περιστρέφονται οι DFP, GT και G25. Έχω την εντύπωση πως η GT θα είναι πολύ καλή επιλογή για όποιον δεν θέλει να διαθέσει παραπάνω χρήματα για την G25.
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Το βασικότερο μειονέκτημα της Μόμο είναι πως περιστρέφεται μέχρι 240 μοίρες, αντί για 900 που περιστρέφονται οι DFP, GT και G25. Αυτές οι τιμονιέρες γυρνάνε τόσο πολύ; Δεν το ήξερα! Από αυτήν την άποψη όντως είναι πολύ καλύτερες.
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 εγω εχω παρει αυτη σαν εσθηση ειναι καλητερη απο την pro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.