Προς το περιεχόμενο

Logitech Driving Force™ GT

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή είμαι παπατρέχας, θα απαντήσω πριν googlaρω.

Νομίζω ότι είναι παλιά τιμονιέρα, δεν μου μοιάζει για καινούργιο προϊόν. Και ο σχεδιασμός της το δείχνει αυτό, αλλά και τα παιχνίδια που έχει αριστερά του ο τύπος!..

Δημοσ.

Η driving force GT είναι η αντικαταστάτρια της driving force pro και βγήκε από την logitech για την άρτια συνεργασία με το Gran Turismo 5 Prologue, ενώ όπως και η pro, είναι συμβατή και με PC.

Και εγώ δεν την βρίσκω στην ελληνική αγορά. Οπότε ακόμη ίσως δεν έχει έρθει Ελλάδα. Σιγά-σιγά ελπίζουμε να την δούμε και εδώ, να δούμε τι λέει.

Δημοσ.
Ξέρουμε τις διαφορές από την Driving Force Pro;

Κάπου άκουσα πως έχει "αληθινό" λεβιέ ταχυτήτων;

Δες το review από το πρώτο post. Αναφέρεται στις διαφορές. Δες επίσης και τη σελίδα της τιμονιέρας --> http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_3/wheels/devices/4172&cl=roeu,en

Πάντως εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον νομίζω ότι είναι σε κυκλοφορία στην Ευρώπη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει φτάσει Ελλάδα.

Δημοσ.
Αυτή είναι η G25.

Η G25 έχει μοχλό ταχυτήτων με δύο τρόπους αλλαγής (σειριακό και H-shifting) και 2 μοχλούς αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι. Έχει και καλύτερα πεντάλ. Σε αίσθηση τουλάχιστον.

Αλλά η έλλειψη κουμπιών από το τιμόνι της G25 (έχει μόνο δύο) μαζί με την μεγαλύτερη τιμή της προσωπικά με στρέφουν στη Force GT.

Δημοσ.
Εγώ από DFP πήγα σε G25 και κατάλαβα γιατί κοστίζει τόσο.Απλά είναι αλλού!

Εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τιμονιέρα, οπότε από το gamepad μεγάλη θα μου φανεί η διαφορά όποια τιμονιέρα κι αν χρησιμοποιήσω!

Και αν όντως ισχύουν όσα λέει το review το τιμόνι της GT είναι πολύ καλύτερο από της DFP. Υστερεί βέβαια στα πεντάλ.

Δημοσ.

Λογικά θα είναι καλύτερο, αφού είναι μια ανανεωμένη DFP.

Γενικά δεν έχει πολύ καλά πεντάλ η DFP, μόλις είχα πάρει την G25, φάνηκαν πιο σκληρά και από αυτοκινήτου!

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά, αλλά πότε θα έρθει Ελλάδα υπάρχει τρόπος να μάθουμε; (Δεν καταλαβαίνω το λόγο αυτής της καθυστέρησης πάντως).

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τιμονιέρα, οπότε από το gamepad μεγάλη θα μου φανεί η διαφορά όποια τιμονιέρα κι αν χρησιμοποιήσω!

Και αν όντως ισχύουν όσα λέει το review το τιμόνι της GT είναι πολύ καλύτερο από της DFP. Υστερεί βέβαια στα πεντάλ.

Λαθος.

Το χειροτερο που μπορει να σου συμβει ειναι να ξενερωσεις τελειως με την αισθηση και επειδη ετσι κι αλλιως ο πρωτος μηνας που θα ''τρεχεις'' με τιμονι δε θα ειναι απολαυση αλλα αγωνας με τον εαυτο σου για να το συνηθισεις, να το παρατησεις εν τελει.

Να το ξερεις αυτο, στην αρχη θα σερνεσαι (αγωνιστικα), ενω μετα θα λες ''μα πως διαολο οδηγουσα χωρις τιμονι". Ενα αριστο τιμονι λοιπον βοηθαει τη κατασταση.

Φιλε S2Katana περιμενω αυτες τις μερες και τη δικια μου G25!

Kαι, προσωπικα το X6 κιβωτιο της G25 σε συνδυασμο με το συμπλεκτη με κανουν να αγωνιω να ερθει! Τωρα για τα... ''παιδάκια'' που θελουν 50 κουμπια πανω, οκ τι να πω... 2 ειναι και πολλα μη πω. Ενα για το Nitro στο NFS και αυτο πολυ ειναι :P

Δημοσ.

Kαι, προσωπικα το X6 κιβωτιο της G25 σε συνδυασμο με το συμπλεκτη με κανουν να αγωνιω να ερθει! Τωρα για τα... ''παιδάκια'' που θελουν 50 κουμπια πανω, οκ τι να πω... 2 ειναι και πολλα μη πω. Ενα για το Nitro στο NFS και αυτο πολυ ειναι :P

Eτσι, έτσι.Ασε που έχει η G25 1.000.000 κουμπάκια πάνω στο σασμάν.Καλορίζικη man, είναι τρομερή αγορά και με 2 έτη εγγύηση από Logitech!

Εγώ πήρα και 2ο σετ σασμάν-πετάλια, για να τα moddάρω!:lol::lol::lol:

• Moderators
Δημοσ.
Eτσι, έτσι.Ασε που έχει η G25 1.000.000 κουμπάκια πάνω στο σασμάν.Καλορίζικη man, είναι τρομερή αγορά και με 2 έτη εγγύηση από Logitech!

Εγώ πήρα και 2ο σετ σασμάν-πετάλια, για να τα moddάρω!:lol::lol::lol:

Ε καλα τετοιο τιμονι μονο 2 χρονια θα το κρατησει κανεις?

Αλλα παντως ο,τι Logitech εχω παρει εχω μεινει κατενθουσιασμενος.... Απο τα Ζ2300 μεχρι το ποντικι (MX610 Wireless Left-Handed Edition).

Απο που αγορασες εσυ σκετο το σαζμαν και τα πεταλια?

Δημοσ.
Λαθος.

Το χειροτερο που μπορει να σου συμβει ειναι να ξενερωσεις τελειως με την αισθηση και επειδη ετσι κι αλλιως ο πρωτος μηνας που θα ''τρεχεις'' με τιμονι δε θα ειναι απολαυση αλλα αγωνας με τον εαυτο σου για να το συνηθισεις, να το παρατησεις εν τελει.

Να το ξερεις αυτο, στην αρχη θα σερνεσαι (αγωνιστικα), ενω μετα θα λες ''μα πως διαολο οδηγουσα χωρις τιμονι". Ενα αριστο τιμονι λοιπον βοηθαει τη κατασταση.

Με το gamepad είναι αγώνας. Έχει πολύ μικρή διαδρομή ο μοχλός και χρειάζεται τεράστια ακρίβεια στις κινήσεις που ελάχιστοι τη διαθέτουν. Επιπλέον η χρήση τιμονιού και στη μη εικονική οδήγηση ελπίζω να έχει ως αποτέλεσμα η οδήγηση με τιμόνι στον υπολογιστή να μου φανεί σχετικά οικεία. (Βέβαια όπως και να το κάνουμε και ο καλύτερος simulator έχει διαφορές από την πραγματική οδήγηση).

Όσο γα τα κουμπιά είναι πολλές λειτουργίες που εγώ προσωπικά τις θέλω στην τιμονιέρα και όχι στο πληκτρολόγιο. Κοίταγμα δεξιά, αριστερά, πίσω, κόρνα, περιοριστής ταχύτητας κλπ. προτιμώ να τα 'χω στην τιμονιέρα όχι στο πληκτρολόγιο.

Τέλος το τιμόνι της GT - σύμφωνα με το review πάντα - έχει σχεδιασθεί με βάσει αυτό της G25 και έχει πολύ κοντινή αν όχι ίδια συμπεριφορά οπότε δε νομίζω ότι δεν είναι άριστο. Εκεί που υστερεί όπως είπα είναι τα πεντάλ.

Τέλος τι γίνεται με την έλευση της στην Ελλάδα παιδιά; Την έχουν μποϋκοτάρει και δεν έρχεται; :P Τόσους μήνες έχει κυκλοφορήσει και δεν καταλαβαίνω γιατί εδώ δεν έχει κάνει την εμφάνισή της!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...