Προς το περιεχόμενο

Προβλημα ασυρματου δικτυου

doupiaki_ole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Την προηγουμενη εβδομαδα εκανα μια συνδεση internet του οτε. Το μοντεμ που μου εδωσαν ειναι ενα ασυρματο baudtec. Ολη την εβδομαδα ημουν ενσυρματα συνδεμενος και απο χθες που πηρα ενα ασυρματο usb δεκτη, δεν μπορουσα να συνδεθω. Ειχα σημα καλο αλλα συνεχεια εκανε ανακτηση διευθυνσης δικτυου για περιπου 5-10 λεπτα και μετα σταματουσε χωρις να συνδεθω. Ειχα εγκατεστημενο το service pack3 και μολις το απεγκατεστησα ολα οκ. Τι προβλημα υπαρχει και δεν μπορουσα να συνδεθω ασυρματα με το service pack 3;;; Το ιδιο προβλημα ειχα και στο λαπτοπ. Μηπως εκανα καμια βλακεια εγω??? Τα TCP/IP τα ειχα αυτοματα.

Δημοσ.

Πολυ πιθανο οι drivers του usb stick να μην ειναι συμβατοι με το SP3. Εψαξες στο site του κατασκευαστη να δεις μηπως υπαρχει λυση;

Τι ασφαλεια εχεις στο δικτυο σου; WEP ή WPA; Μερικα πολυ φτηνα wifi usb sticks δεν δουλευουν αρμονικα οταν το ασυρματο δικτυο εχει ασφαλεια WPA. (π.χ. Crypto)

Δημοσ.

Το usb ειχε μεσα cd και το εγκατεστησα κανονικα. Εβρισκα Ασυρματα δικτυα αλλα δεν μπορουσα να συνδεθω. Εκανε ανακτηση δικτυου. Οταν εβαζα εγω την ip, το subnet mask, την προεπιλεγμενη πυλη και το dns server εμπαινε και με το service pack. Το δοκιμασα χωρις ασφαλεια, με WEP και WPA και παλι τιποτα. Μολις εβγαλα το service pack 3 ολα ενταξει και στους δυο υπολογιστες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...