Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ hackaro ένα site?

hackos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους! θέλω να hackaro ένα site που έκανε ένας φίλος μου.πώς μπορώ να μπώ στο server του? :shifty: αν μπορεί κάποιος να με βοηθέισει θα είναι τέλεια!

Ευχαριστώ πολυ.B)

Δημοσ.

hahahahahahahahaha ;) Μαλλον θέλες να hackareis αλλο site και όχι του φίλου σου. Και που ξέρουμε αν εσύ δεν χακάρεις το ινσομνια και δεν έχουμε που να μπαίνουμε μετά στο ιντερνετ ... Ε ?

Δημοσ.

ανοίγεις Firefox γράφεις το site που θές και πατας enter

μετά πατάς τα πλήκτρα alt+F4 και ανοίγει μια κονσόλα με επιλογές

απο εκει και μετά είναι εύκολα ;)

Δημοσ.

λολ πάνο. οφφ τοπικ. Πως έχασες ρε πάνο το ξεστοκάρισμα στο πλαίσιο ? θα χαμε 8800 με 50 ευρώ τωρα :(

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά ...

Παίρνεις ένα τηλέφωνο το 11888 και ρωτάς ! ;) Τί πιο εύκολο ?

Να φανταστείς ότι τους είχα πάρει τηλέφωνο, 04:30 το πρωί αφού είχα γυρίσει σκνίπα από αχαλίνωτο clubbing εδώ στα Χανιά, και τους ρώτησα το τηλέφωνο της bar-woman που δούλευε στο Camelot της Θεσαλλονίκης πριν 4 χρόνια που είχα πάει να επισκεφτώ την νονά μου ... είχα πάει τότε που λες, μου άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη bar-woman ... αλλά από τότε δεν την ξαναείδα ... οπότε πήρα τηλ. το 11888 και μου βρήκαν ακόμα και την διεύθυνσή της ;)

Έτσι λοιπόν και 'συ ζήτα το κινητό του παιδιού που έφτιαξε το site, πάρε τον τηλ. και ρώτα τον ευγενικά, πώς θα σου καταστρέψω το site ... ;)

Στην περίπτωση που αρνηθεί να σου πει, πάρε το 11850, αυτοί ξέρουν καλύτερα ;)

Δημοσ.

Δεν θέλει εξειδικευμένες γνώσεις,ευτυχώς για σένα και δυστυχώς για τον φίλο σου.

Θα βγείτε για καφέ,και κάποια στιγμή που θα'ναι στη τουαλέτα παίρνεις αντίγραφο του κλειδιού του σπιτιού του με ένα σαπούνι.

Πας την άλλη μέρα σε έναν κλειδαρά και ζητάς να στο φτιάξει.

Μετά πας και ανοίγεις το σπίτι του κάποια ώρα που θα λείπει,βρίσκεις που είναι έχει τον server και κάνεις τις αταξίες σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...