Προς το περιεχόμενο

msn και συνομιλίες

koniarisgiorgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα κατέβασα το msn plus. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα απο το ίδιο πρόγραμμα ή με κάποιο άλλο να μπλοκάρω τις συνομιλίες που με βάζουν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι και με βάζει σε μεγάλες συνομιλίες.... υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω οποιαδήποτε συνομιλία η οποία είναι πάνω απο δύο άτομα?

Δημοσ.

Πώς σε βάζει?Αυτόματα?Αφού πρέπει να δεχτείς την πρόσκληση που σου στέλνει ο άλλος και βλέπεις ποιός είναι αυτός.Για παρατήρησέ το προσεκτικότερα την επόμενη φορά που θα συμβεί.¨Οσο για το πώς θα απαλλαχθείς...πολύ απλα μην δέχεσαι τις προσκλήσεις.

Δημοσ.

sorry pou grafo greeklish alla viazomai para poli.uparxei me to messenger discovery live.pigaine katevase to.poloi tha poun oti einai ios....se mena an einai ios giati den exei kanei kati?einai poli kalo programma kai ektos apo to na mplokareis sunomilies mporeis na kaneis kai alla.euxaristo

to site tou messenger discovery live http://live.msgdiscovery.com/

Δημοσ.

φιλε μου ενοει πως ξεκειναει καπιος μια συνομιλια με πολλα ατομα...δηλαδη ξεκιναει με 2 και μετα ανα δεις πανω αριστερα εχει να βαλεις κιαλους μεσα...αλλα δεν σε ρωταει αν θες...

Δημοσ.

ναι δεν σε ρωταει αν θες να μπεις...σε βαζει αυτοματα μεσα με το ου σε προσκαλεσει καποιος....

Δημοσ.
se mena an einai ios giati den exei kanei kati?

...τα συμπτώματα που περιμένεις να δεις για να πειστείς αν είναι ιός ή όχι...ποιά είναι ; Κόκκινα σπυράκια ; :-)

* " Ιοί " θεωρούνται και τα προγράμματα που δεν κάνουν την οθόνη του pc να σκάσει, ή δεν αφομοιώνουν τον σκληρό σου δίσκο, ή κάνουν τον Internet Explorer να πηγαίνει κάθε φορά που τον ανοίγεις σε dowload links για Linux, αλλά και προγράμματα που "χρησιμοποιούν" το pc και την σύνδεσή σου, για...διαφημιστικούς λόγους.

Για κάνε ένα έλεγχο στο google για reviews για τί ρόλο ακριβώς βαράει το συγκεκριμένο...ΜΠΟΡΕΙ και να εκπλαγείς.

koniarisgiorgos ,,,, ΓΙΑΤΙ δεν διαγράφεις αυτό το άτομο απλώς από τη λίστα των επαφών σου ;

Δημοσ.

σκεψου απλα οτι μπορει ναναι ενας ιος σε αδρανεια και τσουπ να ξυπνισει μετα απο μετα απο καιρο και ναχεις προβληματα...

Δημοσ.
σκεψου απλα οτι μπορει ναναι ενας ιος σε αδρανεια και τσουπ να ξυπνισει μετα απο μετα απο καιρο και ναχεις προβληματα...

Τι ακριβώς εννοείς με αυτό? :rolleyes:

Δημοσ.

ρωτισα ενα φιλο μου που χρησιμοποιει αυτο το προγραμματακι και μου ειπε οτ εινα οκ...το χρησιμοποιει εδω και καιρο...εγω παντος το εβαλα και οπως μπηκε βγηκε....μου κολαγε ολο το pc....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...