koniarisgiorgos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Πρόσφατα κατέβασα το msn plus. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα απο το ίδιο πρόγραμμα ή με κάποιο άλλο να μπλοκάρω τις συνομιλίες που με βάζουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
koniarisgiorgos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι και με βάζει σε μεγάλες συνομιλίες.... υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρω οποιαδήποτε συνομιλία η οποία είναι πάνω απο δύο άτομα?
cosmos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Πώς σε βάζει?Αυτόματα?Αφού πρέπει να δεχτείς την πρόσκληση που σου στέλνει ο άλλος και βλέπεις ποιός είναι αυτός.Για παρατήρησέ το προσεκτικότερα την επόμενη φορά που θα συμβεί.¨Οσο για το πώς θα απαλλαχθείς...πολύ απλα μην δέχεσαι τις προσκλήσεις.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 sorry pou grafo greeklish alla viazomai para poli.uparxei me to messenger discovery live.pigaine katevase to.poloi tha poun oti einai ios....se mena an einai ios giati den exei kanei kati?einai poli kalo programma kai ektos apo to na mplokareis sunomilies mporeis na kaneis kai alla.euxaristo to site tou messenger discovery live http://live.msgdiscovery.com/
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 φιλε μου ενοει πως ξεκειναει καπιος μια συνομιλια με πολλα ατομα...δηλαδη ξεκιναει με 2 και μετα ανα δεις πανω αριστερα εχει να βαλεις κιαλους μεσα...αλλα δεν σε ρωταει αν θες...
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι δεν σε ρωταει αν θες να μπεις...σε βαζει αυτοματα μεσα με το ου σε προσκαλεσει καποιος....
washcloud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 se mena an einai ios giati den exei kanei kati? ...τα συμπτώματα που περιμένεις να δεις για να πειστείς αν είναι ιός ή όχι...ποιά είναι ; Κόκκινα σπυράκια ; * " Ιοί " θεωρούνται και τα προγράμματα που δεν κάνουν την οθόνη του pc να σκάσει, ή δεν αφομοιώνουν τον σκληρό σου δίσκο, ή κάνουν τον Internet Explorer να πηγαίνει κάθε φορά που τον ανοίγεις σε dowload links για Linux, αλλά και προγράμματα που "χρησιμοποιούν" το pc και την σύνδεσή σου, για...διαφημιστικούς λόγους. Για κάνε ένα έλεγχο στο google για reviews για τί ρόλο ακριβώς βαράει το συγκεκριμένο...ΜΠΟΡΕΙ και να εκπλαγείς. koniarisgiorgos ,,,, ΓΙΑΤΙ δεν διαγράφεις αυτό το άτομο απλώς από τη λίστα των επαφών σου ;
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 σκεψου απλα οτι μπορει ναναι ενας ιος σε αδρανεια και τσουπ να ξυπνισει μετα απο μετα απο καιρο και ναχεις προβληματα...
Xvipes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 σκεψου απλα οτι μπορει ναναι ενας ιος σε αδρανεια και τσουπ να ξυπνισει μετα απο μετα απο καιρο και ναχεις προβληματα... Τι ακριβώς εννοείς με αυτό?
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ρωτισα ενα φιλο μου που χρησιμοποιει αυτο το προγραμματακι και μου ειπε οτ εινα οκ...το χρησιμοποιει εδω και καιρο...εγω παντος το εβαλα και οπως μπηκε βγηκε....μου κολαγε ολο το pc....
mindscape Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 asxeto. kserei kaneis kanena programmataki gia na kaneis rec synomilia me camera?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.