ripperakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Έχω ένα laptop με ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα δικτύου και θέλω να το πάρω μαζί στις διακοπές και να μπαίνω ασύρματα στο Internet από το σπίτι μου μέσω της απέναντι καφετέριας που παρέχει σύνδεση...το πρόβλημα είναι ότι έχω σήμα μόνο στο μπαλκόνι και όχι μέσα στο δωμάτιο...το laptop δεν δέχεται εξωτερική κεραία και σκέφτηκα να πάρω μία κάρτα δικτύου σε usb και μέσω προέκτασης καλωδίου usb να την βγάλω στο μπαλκόνι...τι λέτε θα πετύχει;;; διαφορετικά πρέπει να αγοράσω κάρτα pcmcia και εξωτερική κεραία και θα πάει πολυ...
johzaf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Με usb stick δεν θα καταφέρεις πολλά πράγματα, υπάρχουν βέβαια και usb που δέχονται εξωτερική κεραία, η καλύτερη λύση είναι μια καρτούλα pcmcia που να δέχετε εξωτερική κεραία π.χ μια μικρή yagi. Υπάρχουν πολλές τέτοιες καρτούλες και όχι απαραίτητα πολύ ακριβές.
^NaST^ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Και γω το σκέφτομαι αυτό με το usb και το καλώδιο γιατί πιάνει μόνο στο μπαλκόνι. Γιατί όμως να μην πετύχει; Το usb έχει εμβέλεια 100m σε εσωτερκό και 300m σε εξωτερικό χώρο..
manosmod Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ναι ομως υπαρχει περιορισμος στα μετρα του καλωδιου του usb,αν το εχεισ υποψη σου
^NaST^ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ένα καλώδιο 5 μέτρα προέκταση usb και θα κολλήσω την κάρτα wifi στο κάγκελο.. Τι εννοείς περιορισμό;
furious99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 5 μέτρα είναι το όριο του καλωδίου USB. Παραπάνω από αυτό πέφτει το σήμα του..
^NaST^ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 και αν πάρω 2 καλώδια από 5 μέτρα και τα ενώσω θα πέσει το σήμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.