Προς το περιεχόμενο

God Of War 3

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λογικό να θέλει η sony ΑΑΑΑ τίτλο για να boostάρει τις πωλήσεις τα χριστούγεννα..

Δεν ξέρω αν οι developers θα έχουν την ίδια άποψη.

Δημοσ.
Είναι λογικό να θέλει η sony ΑΑΑΑ τίτλο για να boostάρει τις πωλήσεις τα χριστούγεννα..

Δεν ξέρω αν οι developers θα έχουν την ίδια άποψη.

την ιδια εποχη ομως περιμενουμε uncharted 2, πολυ πιθανα ενα επομενο ratchet (αν και δεν εχει ανακοινωθει ακομα) και επισης αν οι φημες ειναι σωστες και το GT5 , οποτε μαλλον και εγω το βλεπω για αρχες του 10.

Δημοσ.

Με τιποτα δε προκειται να βγει μεσα στο 09 και ειδικα πριν τα χριστουγεννα που κυκλοφορουν δεκαδες παιχνιδια. Η Sony θα θελει τις μεγαλυτερες δυνατες πωλησεις απο το συγκεκριμενο τιτλο. Για του χρονου τετοια εποχη μαλλον.

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι επειδη δεν πανε καλα οι πωλησεις θα το βγαλει πιο γρηγορα μαζι με κονσολα μεσα στο 09. πρεπει να το κανει για τον κοσμο του play αλλιως ειναι πολυ μεγαλη αναμονη. θα ειναι ισως το μοναδικο παιχνιδι που θα αξιζει οντως τα λεφτα του. αναμενουμε.......

Δημοσ.

Ντεμο ειναι οτι προβλήματα και να εχει ειναι λογικό.Αλλα αυτη η πίστα ρε παιδί μου...χάθηκε μια στο δασος να γουστάρουμε?

Δημοσ.

Πολύ καλό το βίντεο!Δυστυχώς είναι τραβηγμένο από κάμερα.Αλλά και πάλι φαίνονται τα πολύ καλά animation που έχει.Και η μάχη επική όπως πάντα στα gow.

Δημοσ.
Είναι η ιδέα μου ή τα frame πέφτουν σαν $@#$@#? Καλό πάντως αυτό με το mount :D

Epic slaying μυρίζομαι!

εκεί που ανεβαίνει στην πλάτη του γίγαντα πέφτουν τα frames αρκετά

Δημοσ.

Ναι για εκεί λέω.. Αλλα όπως σωστά είπανε παραπάνω είναι ακόμα υπο κατασκευή...

Θεωρώ οτι ορατά drops δεν θα έχουμε.. Δεν θέλω να νομίζω δλδ οτι θα κάνουν τέτοια πατάτα σε παιχνίδι που περιμένει η μισή υφήλιος :P

Δημοσ.

γι'αυτό λέγοντε tech demo και δεν τα δείχνουν σε απλούς χρήστες ...γιατί θα βγαίνει ο καθένας και θα λέει το μακρύ του και το κοντό του όπως γίνεται τώρα.

Δημοσ.
εκεί που ανεβαίνει στην πλάτη του γίγαντα πέφτουν τα frames αρκετά

SCE Santa Monica developers Jim Tilander and Vassily Fillipov presented a speech on God of War III's technology at GDC today, and as a reward for sitting quietly through the class, the two gave the crowd a peek at some gameplay footage of the anticipated title.

The video showed Kratos approaching a small, rocky area. The camera zoomed in to show a wounded soldier, then smoothly zoomed back to the over-the-shoulder view as a dozen or so spear-wielding enemies leapt down from above.

At one point a giant cyclops lept down to face Kratos, leading the player to jump on top of the beast in a series of timed button presses. What followed was a predictable scene of mayhem, as Kratos rode the cyclops in circles, a kill counter keeping track of his destruction.

Tilander and Fillipov explained that the game will not be locked at 60 frames per second, and will likely drop below that during intense scenes. However, it will never fall below 30 frames per second.

Responding to a question about cloth physics, Tilander also revealed that God of War 3 doesn't actually do any physics processing.

"I guess you might be surprised to hear this, but God of War 3 doesn't have physics," said Tilander. "So does that answer your question?"

Οντως πεφτει το frame-rate στο βιντεο αν κ απο οτι φανταζομαι θα υπαρχουν μαχες με τεραστια bosses/πολλους εχθρους σε μεγαλα επιπεδα οποτε δικαιολογειται η πτωση των frames και τα οχι κ τοσο εντυπωσιακα γραφικα.

Δημοσ.

Για να δούμε όταν βγει,γιατί έμενα μια χαρά εντυπωσιακά μου φαίνονταν τα γραφικά στο Τρειλερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...