Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για επιλογή laptop

takistmr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!

Χρειάζομαι την γνώμη σας. Το παλιό μου laptop-άκι "πέθανε"... και ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσω. Με μια ματιά στο ίντερνετ βρήκα αυτά:

1.Toshiba Satellite A300-15J

2. HP Pavilion dv6840ev

Τι λέτε? Έχετε να μου προτείνεται άλλο μοντέλο. Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 900 ευρώ και θέλω να είναι HP ή Toshiba ή Fujitsu Siemens. Η χρήση του υπολογιστή θα είναι multimedia και development. Ααα... ξέχασα, και η μέγιστη μνήμη ram να είναι 4GΒ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Γεια.και οποιο εργαλείο πάρεις μέγια...αν και λίγο νωρίς το λέω :) . Απλός ήθελα να σου πω ότι τα Toshiba είναι καλά εργαλεία.Έχει ο αδερφός μου toshiba (laptop) και είναι πολύ καλο θα έλεγα.εγώ θα σου πρότεινα toshiba.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από τα συγκεκριμένα μοντέλα ή έχει ακούσει κάτι για αυτά?

Δημοσ.

To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πλησιέστερο Πλαίσιο-Multirama κτλ και να τα δεις εν ώρα λειτουργίας. Θα καταλάβεις αμέσως πιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Τέλος τα 4GB RAM είναι υπερβολή για την ώρα . Μείνε με τα 2 και σε κανένα έτος τα αφαιρείς και βάζεις 4 αν νομίζεις ότι δε σε καλύπτουν πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...